Με πείσμα για τη νίκη κόντρα στην Γαλάτιστα οι Ίκαροι!

ikaroiΟι Ίκαροι συνεχίζουν τον φετινό μαραθώνιο της Γ΄ Εθνικής, έχοντας να αντιμετωπίσουν την Γαλατιστα, μια ομάδα που «πουλάει ακριβά το τομάρι της» και θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της, στην κατηγορία. Η Γαλατιστα προέρχεται από μεγάλη νίκη κόντρα στην Αγία Βαρβάρα, γεγονός που επισήμανε το τεχνικό επιτελείο και το scouting του Bench coach Γιάννη Παπαδόπουλου, στους παίκτες των Ικάρων. Οι «κυανοκίτρινοι», θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μέσα στο ΔΑΚ Σερρών αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την αγωνιστική, με τους Γρίψιο, Βουρλίδα και Χορτομάρη να είναι εκτός.

Στην κάμερα του Ikaroi TV, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, στο YouTube, μίλησε ο Head Coach των Ικάρων Στέργιος Ποργιόπουλος, για το pre game report. Ο ικανότατος Σερραίος τεχνικός, στάθηκε αρχικά στην αδυναμία της ομάδας, να «τελειώνει» δικά της παιχνίδια με αντιπάλους που κάνουν πρωταθλητισμό, αναφέρθηκε στην ασταθή αλλά υπολογίσιμη Γαλάτιστα, επόμενο αντίπαλο των Ικάρων και μίλησε με σεβασμό, κατεβάζοντας τους τόνους σε ένδειξη ήθους από την πλευρά των Ικάρων, για το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στο Εφηβικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα των Ικάρων, στοχεύει πάντα στη νίκη, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα, αλλά έχει ως βασική της επιδίωξη, την ανάδειξη και παράγωγη ταλέντων, πρωτίστως από το Σερραϊκό περιβάλλον, με τερματισμό την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας όμως σωστές υποδομές και στέρεες βάσεις για την υγιή παραμονή της, σε υψηλό επίπεδο στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ.

«Ικαρόπουλα» και γονείς θα δώσουν βροντερό παρών στις κερκίδες του ΔΑΚ Σερρών, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες της αντρικής ομάδας. Η διοίκηση των Ικάρων, έχει φροντίσει, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι φίλαθλοι να ψυχαγωγούνται, μέσα από αγώνες επίδειξης των παιδιών από τις Ακαδημίες, με μπροστάρη τον Παναγιώτη Σπανό, στο pre game και την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μέσω κληρώσεων και διαγωνισμών, με προσφορές και δώρα, για όλους τους συμμετέχοντες στην γιορτή των Ικάρων.

Παράλληλα, οι Σερραίοι κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

«Ο Αθλητικός όμιλος καλαθοσφαίρισης (Α.Ο.Κ) Ίκαροι Σερρών, προσκαλεί όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φίλους του μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κοιλάδας για τον αγώνα που δίνει την Κυριακή 6/12/2015 στις 18:00 με αντίπαλο την Γαλάτιστα Χαλκιδικής, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας».