Αρβανίτης αντί Κλήμη στον Σπόρτιγκ

arvanitisΤο κακό ξεκίνημα του Σπόρτιγκ στο πρωτάθλημα (2-6) είχε ως αποτέλεσμα την από κοινού λύση της συνεργασίας Στέλιου Κλήμη με τον Σπόρτιγκ με τα ηνία να τα αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Αρβανίτης.

Η ανακοίνωση για τον Αρβανίτη:

«Ο Α.Ο Σπόρτιγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Παναγιώτη Αρβανίτη, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας. Το Δ.Σ του συλλόγου του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Α.Ο Σπόρτιγκ».

Η ανακοίνωση για τον Κλήμη:

«Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ αποφάσισε από κοινού με τον κύριο Στέλιο Κλήμη τη λήξη της συνεργασίας για τη φετινή περίοδο από τη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Κλήμη για την προσπάθεια που κατέβαλλε όλο αυτό το διάστημα ως προπονητής της ομάδας, αλλά και συνολικά για όλη του την προσφορά στον σύλλογό μας και να του ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια και παραμένοντας πάντα ένα δικό μας παιδί. Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ».