Σαλτουρίδης: «Νίκη… πάση θυσία»

saltouridisΕπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες η Νίκη Αμαρουσίου θέλει να κάνει μία νέα αρχή επιδιώκοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον άκρως ανταγωνιστικό Εργοτέλη, τον οποίο θα φιλοξενήσει αύριο (Κυριακή 6/12, 17:00), στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Η ομάδα του Αμαρουσίου θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Γιώργο Κωλέτση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, οι οποίοι καλούνται να… αλλάξουν το τσιπάκι και να επανέλθουν στις νίκες, κάνοντας το καλύτερο… δώρο στο νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Χρυσόγελο, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Ο Κώστας Σαλτουρίδης, εξηγώντας στο nikiamarousiou.gr τα δεδομένα της αυριανής αναμέτρησης με τον Εργοτέλη, επισήμανε: “Είναι μία ιδιαίτερα σκληρή ομάδα, με πολύ καλό αμυντικό προσανατολισμό, η οποία έχει δείξει ότι ξέρει να κρατάει χαμηλά τα σκορ και να οδηγεί τα ματς εκεί που αυτή θέλει, στο δικό της τέμπο. Έτσι, αυτό που έχουμε εμείς να κάνουμε, από την πλευρά μας, είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, όπως και τα ριμπάουντ, αλλά και να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να έχουμε τον πρώτο λόγο. Είναι καθοριστικό το αυριανό ματς για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με την Νίκη Αμαρουσίου, και θα πρέπει να φτάσουμε πάση θυσία στη νίκη, ώστε να κοιτάζουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια”.