Ασημάκης: «Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία»

asimakisΟ Πιερικός Αρχέλαος σημείωσε το πρώτο διπλό της χρονιάς στην Ευκαρπία και ο Γιώργος Ασημάκης ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της νίκης με την πληθωρική συνεισφορά του στο γήπεδο. Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ είχε 21 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 κοψίματα, 1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ, πάνω απ’ όλα όμως τα έκανε όλα αυτά σε μία νίκη των “μελανόλευκων” και αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία…

«Παίξαμε με μία ομάδα νεοφώτιστη μεν, με πάθος και ενθουσιασμό δε! Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και έπρεπε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, πετύχαμε μεγάλα καλάθια και έτσι ήρθε το πολυπόθητο διπλό που το είχαμε ανάγκη» δήλωσε ο Ασημάκης στην επίσημη σελίδα του Πιερικού Αρχέλαου στο Facebook.

«Η νίκη αυτή μας πιστεύω ότι θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και κίνητρο ώστε να αγωνιστούμε με ακόμη περισσότερο πάθος για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Το σίγουρο είναι πάντως πως μπορούμε πλέον να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Επιστρέφουμε τώρα στην έδρα μας για να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα για το 2015 μπροστά στους φιλάθλους μας ενάντια στον Ερμή Λαγκαδά και ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας στο γήπεδο και αυτή την Κυριακή».