Γιορτάζει τα 120 χρόνια ζωής ο ΓΣ Βόλου

gs volouΤα 120 χρόνια ζωής της γιορτάζει o ΓΣ Βόλου και γι΄αυτό το λόγο καλεί τον κόσμο, την Τετάρτη (16/12) στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” να γιορτάσουν μαζί του και να δώσουν το “παρών” στην παρουσίαση της επετειακής φανέλας του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Στο διάβα του χρόνου ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, ο πιο ιστορικός σύλλογος της Μαγνησίας, συνεχίζει την υπερήφανη διαδρομή του και την ανιδιοτελή προσφορά του στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής μας.

Τη χρονιά που έρχεται, ο Γ.Σ.Βόλου γιορτάζει τα 120 χρόνια από την ίδρυσή του. Εκατόν είκοσι χρόνια με δυσκολίες, μεγάλες διακρίσεις, επίπονες προσπάθειες. Μια πορεία 120 χρόνων με ήθος και αρχές, πάντα κοντά στη νεολαία του Βόλου.

Το τμήμα μπάσκετ του ιστορικού Γυμναστικού, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» γιορτάζει και προσκαλεί όλους τους βετεράνους αθλητές του συλλόγου, παράγοντες, προπονητές, αθλητές των ομάδων και όλους όσοι αγαπούν το βολιώτικο μπάσκετ να γιορτάσουν μαζί του και να δώσουν το παρών στην παρουσίαση της επετειακής φανέλας του συλλόγου.

Η είσοδος στην εκδήλωση θα είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρξουν πολλές όμορφες εκπλήξεις. Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Βόλου, τιμά την ιστορία του, αξιοποιεί δημιουργικά το παρών και δημιουργεί με προγραμματισμό και οργάνωση την επόμενη μέρα. 

Όλοι λοιπόν την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στο «Βάκης Παρασκευόπουλος» να γιορτάσουμε μαζί με τον Γυμναστικό μας».