Αποστολίδης: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη», Χείλαρης: «Παιχνίδι παγίδα»

apostolidis-apostolosΤην προετοιμασία του συνεχίζει ο Ηρακλής εν όψει του παιχνιδιού κόντρα στο  Παγκράτι. Οι καλαθοσφαιριστές ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα τακτικής, ενώ το ευχάριστο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή μας Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Ο Απόστολος Αποστολίδης σχολιάζοντας το επερχόμενο ματς ανέφερε: «Η προετοιμασία μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και αυτό που προσπαθούμε σε κάθε προπόνηση είναι να βελτιώσουμε τα λάθη μας, ώστε σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε ακόμα καλύτεροι.

Το παιχνίδι είναι δύσκολο και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στα σαράντα λεπτά του αγώνα ώστε να πετύχουμε ακόμα μια νίκη η οποία για να έρθει θέλει σοβαρότητα.

Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με μια νίκη μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο περιμένουμε για ακόμα ένα παιχνίδι».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Χείλαρης μιλώντας για την σαββατιάτικη αναμέτρηση δήλωσε: «Το Παγκράτι είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα με καλό προπονητή και ένα καλό σύνολο, και ο τρόπος με τον οποίον παίζει θέλει προσοχή.

Είναι ένα παιχνίδι παγίδα και πρέπει να είμαστε για όλο το παιχνίδι συγκεντρωμένοι, και επιπλέον να πάρουμε ακόμα μια νίκη μπροστά στον κόσμο μας που τον θέλουμε δίπλα μας».