Αγγελόπουλος: «Είναι τελικός το ματς κόντρα στον Πανελευσινιακό»

esperos aopaΤελικό χαρακτήρισε ο αρχηγός του Έσπερου, Φώτης Αγγελόπουλος, το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό επισημαίνοντας παράλληλα, ότι το ματς θα κριθεί στη συγκέντρωση και στην άμυνα.
 

«Είναι τελικός και πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε» τόνισε ο Φώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ο Πανελευσινιακός είναι καλή ομάδα, προέρχεται από την Α1 Εθνική, είναι ψηλότερα στην βαθμολογία από την ομάδα μας, αλλά εμείς πρέπει και πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».

-Που θα κριθεί το παιχνίδι;

«Στη συγκέντρωση και στην άμυνα. Και όταν λέω στην άμυνα εννοώ τη διάθεση που πρέπει να δείξουμε σε αυτόν τον τομέα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Επιβάλλεται να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Μπορεί μια φάση, μια χαμένη μπάλα, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ στο τέλος να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλή και αποτελεσματική άμυνα».

-Από την πορεία της ομάδας σχεδόν στο 1/3 του πρωταθλήματος είσαι ικανοποιημένος;

«Θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει λιγάκι καλύτερα. Όμως η αλήθεια είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από τον μέχρι τώρα απολογισμό μας και θα είμαι περισσότερο εφόσον καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη με τον Πανελευσινιακό».

-Το σχόλιο σου για το πρωτάθλημα;
«Αρκετά ανταγωνιστικό. Έχουν κατέβει παίκτες από την Α1 και την Α2 Εθνική αυξάνοντας την ποιότητα των ομάδων που αγωνίζονται και κατά συνέπεια του πρωταθλήματος. Σαφώς ο βαθμός δυσκολίας σε σχέση με την Γ’ Εθνική που ήμασταν πέρυσι είναι πολύ μεγαλύτερος».