Πανέτοιμη να επιστρέψει στις νίκες

aelΈνα ακόμη δυνατό αντίπαλο καλείται να αντιμετωπίσει αύριο (20/12), η ΑΕΛ, καθώς υποδέχεται στο κλειστό του Αλκαζάρ, τον Πιερικό/Αρχέλαο. Στόχος για τους λαρισινούς δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση της νίκης και της επιστροφής στα θετικά αποτελέσματα, μετά την εκτός έδρας ήττα, τη μοναδική μετά από 11 αγωνιστικές, την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Αίολο Αστακού.

Ο αγώνας τελικά ορίστηκε να ξεκινήσει στις 18:30 το απόγευμα, ωστόσο η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ οφείλει να κάνει γνωστό ότι ζήτησε τον ορισμό του αγώνα είτε το Σάββατο, είτε την Κυριακή στις 20:00 προκειμένου οι φίλαθλοι να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κλειστό του Αλκαζάρ, μιας και αύριο Κυριακή στις 18:00 η ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ υποδέχεται την αντίστοιχη των Τρικάλων στο AEL FC Arena. Όπως αναφέρει πάντως ο σύλλογος της Λάρισας, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και τα αιτήματα η διοίκηση του Πιερικού/Αρχέλαου δεν συμφώνησε, με αποτέλεσμα ο αγώνας απλά να οριστεί για αύριο Κυριακή στις 18:30.

Κάτι που ίσως δεν επιτευχθεί, από τη στιγμή που στις 17:00 πραγματοποιείται αγώνας βόλεϊ της ανδρικής ομάδας της ΕΑΛ, και είναι άγνωστο πότε αυτός θα ολοκληρωθεί για να αποδεσμευτεί ο αγωνιστικός χώρος! Η προετοιμασία των “βυσσινί” ολοκληρώθηκε σήμερα, με το τεχνικό επιτελείο να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με εξαίρεση τον τραυματία Γιώργο Βλαχούλη.