Δύσκολη έξοδο για Πρωτέα, δυνατό ματς σε Στρέφη

marousi2Μία δύσκολη αποστολή έχει την 11η αγωνιστική ο Πρωτέας καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρούσι. Η ομάδα της Βούλας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμαρουσίου, το οποίο έχει το απόλυτο μέσα στην έδρα του. Η μαχητικότητα των γηπεδούχων είναι σε υψηλό επίπεδο, ενώ από την άλλη ο Πρωτέας θα παλέψει μέχρι τέλους για το «διπλό» που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση.

Ακόμα ένα δυνατό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Στρέφη, όπου ο Τρίτωνας αντιμετωπίζει τον ανεβασμένο Αρη Νικαίας. Οι γηπεδούχοι θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και να διατηρηθούν στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας, αλλά από την άλλη, η αγωνιστική άνοδος του Αρη (τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές) κάνει την αναμέτρηση ντέρμπι.

Η Αγία Παρασκευή θέλει να προσθέσει ακόμα μία νίκη απέναντι στον Σπόρτιγκ, Οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν την Τρίτη τους νίκη.

Την τρίτη του νίκη, θέλουν να πετύχουν Κύδωνας και Εσπερος. Οι χανιώτες έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους αναμένεται να τα δώσουν όλα, αλλά και η ομάδα της Λαμίας έχει δείξει βελτίωση γεγονός που την καθιστά και επικίνδυνη.

Τέλος, να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Αρη Πετρούπολης θέλει ο Κάδμος, ο οποίος πηγαίνει στην Κρήτη να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Τρίτων – Αρης Νικαίας (Στρέφη, 17:00)
Ηρόδοτος – Κάδμος (Αλικαρνασσού, 17:00)
Σπόρτιγκ – Αγία Παρασκευή (Σπόρτιγκ, 17:00)
Κύδων – Εσπερος Λαμίας (ΔΑΚ Κλασίδου, 16:00)
Μαρούσι – Πρωτέας Βούλας (Αμαρουσίου, 17:00)