Ζωτός: «Η νίκη μας δίνει ελπίδα, κουράγιο και ψυχολογία»

zwtosΜία σπουδαία νίκη σημείωσε το Πευκοχώρι απέναντι στον Πανερυθραϊκό. Ο Φώτης Ζωτός μίλησε στο europe87.gr για τη σημασία αυτοί του αποτελέσματος καθώς η νίκη αυτή δίνει, κουράγιο και ψυχολογία στην ομάδα.

Ποια είναι η άποψη σου για το χθεσινό παιχνίδι;
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ήταν μονόδρομος η νίκη. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά για αυτό το ματς με ένα και μοναδικό στόχο να κερδίσουμε, δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό μας. Ήταν ένας τελικός για εμάς και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι και θα πρέπει να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση για να έχουμε τύχη».

Τι σηματοδοτεί η χθεσινή νίκη για την περαιτέρω πορεία της ομάδας στην Α2;
«Σίγουρα η χθεσινή νίκη σηματοδοτεί πολλά πράγματα. Μας δίνει ελπίδα, κουράγιο, και το σημαντικότερο ψυχολογία ώστε να καταφέρουμε τον στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με την ομάδα για το νέο έτος;
«Οι προσωπικοί μου στόχοι πιστεύω ότι ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας, που είναι ένας και μοναδικός η παραμονή μας στην κατηγορία. Πιστεύω ότι η ομάδα από το νέο έτος μπορεί να καταφέρει πολλά παραπάνω και να εκπλαγούν πολλοί που πίστευαν ότι ομάδα έπεσε. Το υλικό υπάρχει και είναι πολύ καλό. Η διοίκηση είναι εδώ και μας στηρίζει. Το μόνο που μένει είναι ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. Χρόνια πολλά σε όλους».