«Συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

nikh_amarousiou_17Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Νίκη Αμαρουσίου λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου της Β΄ Εθνικής. Οι Μαρουσιώτες απέχουν τρεις νίκες από τη σωτηρία μετά την τρίτη σερί ήττα που υπέστησαν την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που μετατρέπει σε “τελικό” τον αυριανό αγώνα με την Ενωση Ιλίου. «Αυτό που περιμένω απ’ τους παίκτες μου στην αυριανή αναμέτρηση με την Ένωση Ιλίου είναι να παρουσιάσουν το πρόσωπο που έδειξαν με τον Πανελευσινιακό, την προηγούμενη αγωνιστική. Να εμφανίσουν, δηλαδή, την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος» τονίζει στο επίσημο σάιτ της Νίκης Αμαρουσίου ο Νίκος Χρυσόγελος.

«Εκείνο το στοιχείο που θέλω -και θα επιδιώξουμε- να βελτιώσουμε είναι το να μειώσουμε τα διαστήματα της έλλειψης συγκέντρωσης, διότι το Ίλιον είναι πολύ έμπειρη ομάδα με παιδιά που γνωρίζουν καλά τις Εθνικές κατηγορίες. Συν τοις άλλοις, έχουν κρατήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό τους, οπότε μιλάμε για ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια».

Τέλος, ο προπονητής της Νίκης επισήμανε ότι… «απ’ την πλευρά μας αν δεν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα έχουμε πρόβλημα, καθώς οι παίκτες της Ένωσης Ιλίου έχουν την ποιότητα να βρουν τις λύσεις και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος, διότι έχουμε δουλέψει πολύ καλά στη διάρκεια της εβδομάδας, οι προπονήσεις είχαν ένταση, οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση και μεγάλη συγκέντρωση, εν όψει του αυριανού ματς.

Πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα που έχουμε μπροστά μας και φυσικά θέλουμε να τα καταφέρουμε, ώστε να αποζημιώσουμε και τους φιλάθλους μας».