Αποκριάτικος χορός του Άρη Νίκαιας

aris_nikaias logoΤον Αποκριάτικο χορό του θα πραγματοποιήσει ο Αρης Νικαίας την Παρασκευή 4/2 στο μεζεδοπωλείο Ημεροβίγλι στον Πειραιά.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΓΝΟ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ σας προσκαλούμε στην αποκριάτικη εκδήλωση που διοργανώνεται την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 21:00 στο Μεζεδοπωλείο ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ (Ακτή Θεμιστοκλέους 56 στον Πειραιά).

Σας καλούμε λοιπόν όλους, εσάς και τα παιδιά σας, για να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική απολαμβάνοντας το εκλεκτό μενού που έχει σχεδιάσει ειδικά για όλους εμάς την οικογένεια του Άρη Νίκαιας η ομάδα του γνωστού σε όλους Πειραιώτικου μεζεδοπωλείου.

Τα μενού είναι δύο -διαφορετικά- για ενήλικες και παιδιά με κόστος συμμετοχής 20€ και 10€ αντίστοιχα. Συγκεκριμένα:

Μενού Ενηλίκων: Ανά τέσσερα άτομα θα προσφερθεί 1 Χωριάτικη σαλάτα, 1 μερίδα Φλογέρες, 1 μερίδα Ντοματοκεφτέδες, 1 μερίδα Κολοκυθοκεφτέδες. Το κυρίως πιάτο θα είναι επιλογή από Χοιρινή μπριζόλα, Μπιφτέκι ή Κοτόπουλο σερβιρισμένα με πατάτες.

Μενού Παιδικό: Ανά τέσσερα άτομα θα προσφερθεί 1 Χωριάτικη σαλάτα. Το κυρίως πιάτο θα είναι επιλογή από Χοιρινή μπριζόλα, Μπιφτέκι ή Κοτόπουλο σερβιρισμένα με πατάτες».