Καρατζάς: «Νίκη που σε γεμίζει αυτοπεποίθηση» (+vd)

ionikos nf

Ο Ιωνικός Ν.Φ. σημείωσε τη νίκη της αγωνιστικής στην Α΄ΕΣΚΑ, αφού επικράτησε στο Αιγάλεω του Διαγόρα Δρυοπιδέψων, ένα αποτέλεσμα που και εκτός από ευεργετικές βαθμολογικές συνέπειες, είχε και ψυχολογικές για την ομάδα του Αλέξη Καρατζά… «Ηταν μια νίκη από αυτές που κάνουν κάθε ομάδα να γεμίζει αυτοπεποίθηση, ότι δεν υπάρχει ταβάνι» δήλωσε ο Αλέξης Καρατζάς στο διαδικτυακό γκρουπ της ομάδας του Ιωνικού ΝΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ιωνικού Ν.Φ.:

«Η ομάδα μας έχει καταφέρει πολλά, άλλα πληγώθηκε μετά από την άσχημη ήττα της περασμένης Δευτέρας εντός έδρας, από έναν αντίπαλο, που ναι μεν είναι χαμηλά, αλλά έπαιξε πάρα πολύ καλά και μας κέρδισε δίκαια. Ηταν σημαντικό, μιας και έχουμε και νεαρούς παίκτες με πρωταγωνιστικό ρόλο, να τονωθεί η ψυχολογία τους από την κακή μέρα και ήττα και δεν είχαμε χρόνο για δάκρυα και… δικαστήρια.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, η ομάδα είναι νέα, λογικό να υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά στα μάτια των παιδιών υπάρχει δίψα για να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι τυχερός που ακόμη και τα μεγάλα παιδιά που είναι πιο έμπειρα και έχουν περισσότερες παραστάσεις και δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, δείχνουν τεράστια θέληση να παρουσιάζουν κάθε φορά στο γήπεδο, ότι ο Ιωνικος έχει σηκωθεί και πάλι στα πόδια του.

Υπάρχει πολύ καλή σχέση μεταξύ όλων στην ομάδα. Εχουμε γίνει καλή παρέα, η διοίκηση είναι κοντά μας χωρίς να μας πιέζει για το αποτέλεσμα και ευχαριστιόμαστε την κάθε Δευτέρα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πλέον, το ότι είμαστε ανταγωνιστικοί είναι δεδομένο, πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Βρήκαμε χημεία και ρόλους γρήγορα μέσα στο πρωτάθλημα και παρότι έχουμε πολύ σοβαρά θέματα τραυματισμών, τα παιδιά κάνουν υπέρβαση στο να ετοιμάζουν τον εαυτό τους όσο πιο γρήγορα γίνεται με την βοήθεια φυσικά της Αλεξάνδρας Καμπέρη, που φέτος μόνο… σε μένα δεν έχει κάνει θεραπείες και μασάζ.

Το πρωτάθλημα όμως, δεν τελείωσε στο Αιγάλεω. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Ενα πολύ δύσκολο ματς έρχεται την Δευτέρα, απέναντι σε μια ομάδα -την μοναδική- που κέρδισε την Δάφνη, αλλά και εκτός έδρας, στον Ταύρο, αναφέρομαι στην Παλατιανή. Και δεν θα μείνουμε σε πανηγύρια και χαρές, όπως δεν βάλαμε τα κλάματα μετά τις ήττες από Νήαρ Ηστ και Νικηφόρο. Εκεί θα εστιάσουμε προπονητικά αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι το πάθημα μάς έγινε καλό μάθημα».