Τακιανός: «Ηταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών»

takianosΑν και δυσκολεύτηκε η Δόξα Λευκάδας πήρε τελικά τη νίκη απέναντι στο Πανερυθραϊκό. Σε δηλώσεις του,  ο Φώτης Τακιανός, αναφέρθηκε στην αυταπάρνηση των τραυματισμένων παικτών, αλλά αλλά και τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι υπόλοιπο, σ΄ενα παιχνλιδι που όπως το χαρακτήρισε, ήταν ειδικών συνθηκών. 

«Αυτό που πρέπει να πούμε ότι τελικά ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών και είμαστε χαρούμενοι που τελικά τελείωσε με τη νίκη μας, καθώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού μας παρουσιαστήκανε δύο πάρα πολύ σοβαροί τραυματισμοί, του Καρύδα και του Τσαλδάρη, τα οποία ήταν απρόοπτα και καταλαβαίνετε ότι δημιουργήθηκε μια ανισορροπία μέσα στην εφόσον μας έλειπαν δύο βασικές μονάδες για να μπορέσει να λειτουργεί η ομάδα , ανέφερε αρχικά ο κόουτς της Δόξας και συνέχισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μια εικόνα που δείχναμε ότι το ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, το ιατρικό τιμ μου είπε ότι πρέπει να ξεχάσουμε Καρύδα και Τσαλδάρη. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω για την αυταπάρνηση που έδειξαν οι συγκεκριμένοι παίχτες όταν είδαν ότι το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά, καθώς ζήτησαν και οι δύο να παίξουν. Στην αρχή δε το ρίσκαρα, αλλά μετά ήταν αναγκαίο.

Ενώ, στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο μέρος λειτούργησαν δύο πράγματα. Το ένα είναι η κούραση και τα φάουλ γιατί η φθορά ήταν αναπόφευκτη και το δεύτερο ήταν ότι διάβασε ο αντίπαλος της απουσίες και έστησε μια άμυνα ζώνης για μεγάλο χρονικό διάστημα η οποία μας αποσυντόνισε και σε διαφορετική περίπτωση φυσικά, θα είχαμε περισσότερες λύσεις.

Νομίζω ότι όλα τα παιδιά δείξανε ψυχικά αποθέματα, με τα up και τα down που είχαμε».

Πηγή: www. lefkadasportnews.gr