petropoulos-andreasΟ Ιωνικός Νικαίας, ολοκλήρωσε το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν με τον καλύτερο τρόπο ανακοινώνοντας την απόκτηση των Αλέξανδρο Βουγιούκα, Αλέξανδρο Σπανό, Ανδρέα Πετρόπουλο και Στράτο Καλογερία

Η ανακοίνωση:

«Με τον πλέον δυναμικό τρόπο ο Ιωνικός ενσωμάτωσε 4 ακόμη παίκτες με τους οποίους φιλοδοξεί να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο φετινό ρόστερ και το απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Με το βλέμμα τοσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Barista Brothers ανακοινώνει:

• Την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον αθλητή Αλέξανδρο Σπανό (2,00 – 25 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στο Παγκράτι (Α2) ο οποίος κατά το παρελθόν αποτελούσε μέλος των «μικρών» εθνικών.

• Την απόκτηση του αθλητή Άλεξ Βουγιούκα (2,08 – 27 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό (Α2), όντας και κατά το παρελθόν μέλος των «μικρών» εθνικών ομάδων.

• Την απόκτηση του αθλητή Ανδρέα Πετρόπουλου (1,96 – 22 ετών), ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στη Δόξα Λευκάδας (Α2) ο οποίος έχει αγωνισθεί και στις «μικρές» εθνικές.

• Την απόκτηση του νεαρού αθλητή Στράτου Καλογερία (2,10 – 19 ετών) ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας ενώ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όντας και διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Τόσο ο Σπανός όσο και ο Βουγιούκας όπως και ο Πετρόπουλος, διαθέτουν αγωνιστικές παραστάσεις από Α1 και πιο συγκεκριμένα, ο μεν Σπανός ήταν παίκτης των Τρικάλων, του Ίκαρου Χαλκίδας και του Ηλυσιακού, ο Βουγιούκας είχε αγωνισθεί σε Κολοσσό Ρόδου και Ίκαρο Χαλκίδας, ο Πετρόπουλος είχε αγωνισθεί στον Πανιώνιο. Όσον αφορά το νεαρό Καλογερία, πριν λίγους μήνες βρισκόταν σε μπασκετικό camp στις ΗΠΑ, πριν ενσωματωθεί και ξεκινήσει προπονήσεις με την Ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου.