1800 οπαδοί και Κυριακή ο τελικός του κυπέλλου

Από 900 οπαδούς κάθε ομάδα και επιπλέον 50 προσκλήσεις θα έχουν στη διάθεσή τους οι δύο “αιώνιοι” στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή στις 15 Μαΐου και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με την ομοσπονδία να… νίπτει τας χείρας της αναφορικά με το που θα διατεθούν αυτά τα εισιτήρια (!), καθώς αυτό είναι ευθύνη πλέον των διοικήσεων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/4) παρέστησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο β’ αντιπρόεδρος Μιχάλης Βιντζηλαίος όπως και εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας με επικεφαλής τον κ. Ανδρικόπουλο.
Επίσης αποφασίστηκε ότι οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και η προσέλευση των φιλάθλων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 6.30μ.μ. Φυσικά κατά την είσοδο θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τους όπως και ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να προσεγγίσει την περιοχή γύρω από το κλειστό του Ελληνικού αν δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο, πρόσκληση ή διαπίστευση. Να σημειωθεί ότι θα γίνεται σωματικός έλεγχος τόσο στα άτομα που θα διαπιστευτούν όσο και σε όσους θα έχουν προσκλήσεις.