Δημάκος: «Ο Ηρακλής είναι το φαβορί»

Για την έως τώρα πορεία του Φάρου, μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο Γιάννης Δημάκος, ενώ παράλληλα σχολίασε  το ρόστερ καθώς και για το πώς βλέπει τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του τις τελευταίες τους εμφανίσεις. Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ντέρμπι του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος γκαρντ αρχικά επισήμανε: «Μετά από καιρό αρχίζουμε και βρίσκουμε σιγά σιγά το ρυθμό μας. Θεωρώ ότι έως στιγμής δεν έχουμε δείξει ποιοι πραγματικά είμαστε καθώς έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας με κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Βέβαια το θετικό είναι ότι οι «απώλειες» αυτές έγιναν σε μία περίοδο όπου προσπαθούσαμε να βρούμε χημεία και ότι από εδώ και πέρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να πετύχουμε το στόχο μας».

Σχετικά με τις… 100άρες στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος δήλωσε: «Δεν κοιτάμε τη διαφορά των πόντων μιας νίκης μας αλλά το ότι γινόμαστε καλύτεροι, παίζουμε ωραίο μπάσκετ και ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Μας χαροποιεί το ότι κερδίζουμε με διαφορά αλλά στο τέλος της ημέρας η νίκη είναι αυτή που μετράει».

Αναφορικά με την πληρότητα που έχει ο Φάρος Κερατσινίου σε όλες τις θέσεις είπε: «Η αλήθεια είναι ότι το υλικό της ομάδας μας είναι, αν όχι το καλύτερο, ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας. Λόγω κάποιων τραυματισμών και γενικότερων δυσκολιών τους πρώτους μήνες δεν κατορθώσαμε να έχουμε ομοιογένεια με αποτέλεσμα να έχουμε απρόσμενα αποτελέσματα. Δουλεύουμε σκληρά με τους προπονητές μας, βελτιωνόμαστε καθημερινά και πιστεύω ότι αυτό το δείγμα θα είναι εμφανές το προσεχές διάστημα».

Τέλος, για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Ιβανόφειο τόνισε: «Ο Ηρακλής είναι μία ιστορική ομάδα με υπόβαθρο. Έχει τον κόσμο του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Φέτος κάνει την ίδια προσπάθεια με εμάς ώστε να επιστρέψει στην Α1 κατηγορία. Σαφέστατα ο Ηρακλής είναι το φαβορί στο παιχνίδι αλλά και εμείς από την πλευρά μας θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».