Διαμαντάκος: «Να μην μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι»

Μία σημαντική βαθμολογική νίκη πέτυχε ο Αρκαδικός απέναντι στην ΑΕΛ και ο Ιωάννης Διαμαντάκος σε δηλώσεις του αμέσως μετά τον αγώνα τόνισε πως δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό το παιχνίδι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία του Γιώργου Κοψαύτη. 

 «Είχαμε πει και πριν το παιχνίδι ότι η άμυνα είναι το κλειδί. Για εμάς σε όλα τα παιχνίδια το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τις αμυντικές μας επιδόσεις. Τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σταματήσαμε μία ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ στο επιθετικό της παιχνίδι κάτι που απέδειξε και στο μεταξύ μας παιχνίδι στον πρώτο γύρο και καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Ξεκινήσαμε από την άμυνα και εκεί βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση μας έχοντας πάρα πολύ καλές επιλογές καταφέρνοντας να χτίσουμε και μία καλή διαφορά. Το ζητούμενο είναι να μην μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι.

Με τον ίδιο τρόπο που διαχειριστήκαμε σωστά τις όποιες ήττες ήρθαν με τον ίδιο σωστό τρόπο πρέπει να διαχειριστούμε πνευματικά στο μυαλό μας την συνέχεια του πρωταθλήματος και να έχουμε αυτές τις επιδόσεις τις αμυντικές και αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού έτσι ώστε στο τέλος να φθάσουμε στον στόχο μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο μας που ανταποκρίθηκε για άλλη μία φορά στο κάλεσμα και ειλικρινά εδώ μαζί με τους φιλάθλους μας είναι πολύ δύσκολο για την οποιαδήποτε ομάδα να μας κερδίσει».

Για την απουσία του Κοψαύτη που καλύπτει επιτυχώς ο Αρκαδικός: «Αν και παίζουμε καλά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από τις εορτές ασχέτως αν δεν είχαμε πάντα τα ανάλογα αποτελέσματα η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος μας λείπει πολύ. Το γεγονός ότι αυτό δεν φαίνεται στο παρκέ και ότι συνοδεύτηκε και από νίκη κόντρα στην ΑΕΛ έχει να κάνει με την δουλειά των παιδιών στις προπονήσεις. Από κει και πέρα όμως περιμένουμε την επιστροφή του Γιώργου γιατί η παρουσία του σαν οντότητα πέραν από τις αγωνιστικές επιδόσεις που μπορεί να προσφέρει και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι πάρα πολύ σημαντική και σίγουρα θα την χρειαστούμε και στην συνέχεια».