Γκίμας: «Ανταποκριθήκαμε σε αυτό που θέλαμε», Πετρόπουλος: «Δίκαια χάσαμε»

Ο Φίλιππος Βέροιας μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα παίρνοντας εμφατική με τον Ιωνικό Ιωνίας οι δύο προπονητές Δημήτρης Πετρόπουλος και Δημήτρης Γκίμας μίλησαν αμέσως μετά το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ιωνικού Δημητρης Πετρόπουλος δήλωσε : “Ήρθαμε ξέροντας ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε ίσως την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Δεν μπορέσαμε ουσιαστικά να μπούμε ποτέ στο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό playmaker και μια πολύ καλή συνολικά ομάδα. Δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε ρυθμό και δίκαια χάσαμε. Δεν είναι όμως από τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον δικό μας στόχο.
Έχουμε τελείως διαφορετικούς στόχους οι δυο ομάδες. Κοιτάμε τον επόμενο αγώνα και εύχομαι καλή συνέχεια στον Φίλιππο Βέροιας και εύχομαι να επιτύχει τον στόχο της ανόδου”.

O Δημήτρης Γκίμας δήλωσε: “Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού και να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου καλή συνέχεια. Φέτος η δική μας η ομάδα μπορεί να είναι πιο έμπειρη αλλά έχουμε περάσει από τέτοιες καταστάσεις. Για το παιχνίδι σήμερα δεν μπορώ να πω ότι είμαι δυσαρεστημένος. Το αντιμετωπίσαμε με τον κατάλληλο σεβασμό. Δεν ξέραμε πολλά πράγματα για την ομάδα του Ιωνικού. Νομίζω ότι σαν πρώτο παιχνίδι ανταποκριθήκαμε σε αυτό που θέλαμε. Δηλαδή την νίκη. Πιστεύω στην συνέχεια θα έχουμε ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαστε καλή ομάδα. Εχουμε καλούς παίκτες και αλλά στην πορεία θα γίνουμε και καλή ομάδα.  

Με τη σειρά του, ο Ηλίας Μόρας σχολίασε: “Η συμμετοχή μου στην ανδρική ομάδα του Φιλίππου είναι μια ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόουτς Γκίμας με εμπιστεύεται για να είμαι εντός παιχνιδιού. Δίνω το 100% του εαυτού μου κάθε φορά και θα συνεχίσω να το κάνω ώστε να βοηθήσω την ομάδα σε κάθε φάση. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο όπως και σήμερα.”