Καλαμπάκος: «Μας έχουν τρελάνει στο μπινελίκι», Παπαδόπουλος: «Δίκαιη επικράτηση»

Η Ελευθερούπολη κράτησε το αήττητο της έδρας της καθώς επικράτησε του Χαρίλαου Τρικούπη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής. Ο Ντίνος Καλαμπάκος μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε για δίκαιη νίκη του ΓΣΕ, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν είναι καλά, ενώ έκανε το παράπονό του για τη συμπεριφορά του κόσμου προς την ομάδα του.

«Δίκαια κέρδισε η Ελευθερούπολη. Ηταν πολύ καλοί, πολύ προσηλωμένοι, είναι ευχάριστο να βλέπεις τέτοιες ομάδες. Εμείς από την άλλη, ήμασταν ναυάγιο στο 1ο ημίχρονο, ό,τι είχαμε σχεδιάσει δεν πέτυχε. Μετά κάναμε αγώνα δρόμου, αλλά όταν χάνεις με 20, είναι δύσκολο να προλάβεις. Δεν είμαστε καλά, δεν παίζουμε καλά. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε. Φτιάξαμε μία ομάδα για να κάνει πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα μπουσουλάει, δεν μπορεί καν να περπατήσει. Και σε κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να τρέξει, έχω μάθει να είμαι έντιμος…

Να κάνω ένα παράπονο. Είναι το δεύτερο γήπεδο που μας έχουν τρελάνει στο μπινελίκι. Δε νομίζω ότι έχουμε αφήσει κάποιο στίγμα απ’ όποια διαδρομή έχει κάνει αυτή η ομάδα. Παντού έχουμε φίλους. Είναι χωρίς νόημα. Είμαστε κύριοι στο γήπεδό μας, τους φιλοξενούμενους τους προσέχουμε όσο γίνεται. Καταλαβαίνω ότι η βλακεία είναι ανίκητη, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να έχεις και λόγο γιατί είσαι βλάκας. Πρέπει να έχεις λόγο να βρίζεις μία ομάδα, που το πέρασμά της δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Δεν έχει ενοχλήσει κάποιον αυτή η ομάδα. Οποίος έχει φύγει από την ομάδα είναι πληρωμένος. Εχουμε έρθει από ένα τροχαίο, γιατί δεν περιμέναμε να πέσουμε όπως πέσαμε.  Δεν συνάδει το μπινελίκι με μια ομάδα που δεν σου έχει δώσει δικαίωμα… Αν βρίζεις κάποιον που δεν σου έχει κάνει κάτι, είσαι κάφρος, απλά είσαι κάφρος…».

Από τη δική του πλευρά, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, χωρίς ωστόσο να παραλείψει την κακή εικόνα της ομάδας του στην τελευταία περίοδο. «Η ομάδα μου επικράτησε δίκαια…Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε εξαιρετικά, με εξαίρεση φυσικά το τελευταίο δεκάλεπτο, που κάναμε πάρα πολλά αβίαστα λάθη, το είπα και στα παιδιά, αδικήσαμε τον εαυτό μας. Ήταν σαν να μείναμε από δυνάμεις… Δεν είναι ωραίο, όταν θέλεις να λέγεσαι ομάδα με υψηλούς στόχους, να παίζεις έτσι. Για τρία δεκάλεπτα το σκορ τα λέει όλα. Τα παιδιά πάλευαν για κάθε μπάλα, έβαζαν τα κορμιά τους, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια, να του ευχηθώ καλή συνέχει και καλή δύναμη.  Από εκεί και πέρα πάμε για το επόμενο παιχνίδι, έχουμε δύο μέρες για να προετοιμαστούμε καλά… ».

 

 ω