Εμεινε ο αρχγός στη Νίκη, ανανέωσε και ο Βερτζάγιας

Μία σημαντική παραμονή πραγματοποίησε η Νίκη, καθώς στους Βολιώτες θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο αρχηγός της ομάδας, ο Σάκης Κουτίνας.

Παράλληλα, ο σύλλογος ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας με τον  Άρης Βερτζάγιας, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Οι ανακοινώσεις:

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙΝΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα (35, 1.95, SG).

Ο Σάκης συνεχίζει για έκτη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου μετρώντας 407 πόντους με 39 τρίποντα σε 22 αγώνες.
Η καλύτερη του επίδοση επιθετικά ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μέτρησε 30 πόντους με 4 τρίποντα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».

«ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΕΡΤΖΑΓΙΑ!

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (22, 1.84, PG-SG).
Ο Άρης συνεχίζει για 5η σεζόν μαζί μας, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση χρόνο με τον χρόνο, και στην πιο γεμάτη χρονιά του στην ομάδα μας, ήταν από τους κορυφαίους μετρώντας 138 πόντους με 10 τρίποντα σε 14 αγώνες.
Δυστυχώς έχασε σχεδόν όλο τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού αλλά πλέον είναι υγιής και δυνατός ώστε να βοηθήσει την ομάδα μας τη νέα σεζόν.
Η καλύτερη του επίδοση επιθετικά ήταν απέναντι στους Ικάρους Τρικάλων, όπου μέτρησε 19 πόντους.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!».