Βετούλας: «Ο Απόλλων και η ΑΕΚ θα ανεβουν ξανά στην Α1»

Ενα σκηνικό που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Α1!Ενα γήπεδο γεμάτο και μια ατμόσφαιρα καυτή,  “μυρωδιά” από τις παλιές μπασκετικές εποχές…
Ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη επί της ΑΕΚ σε ένα ματς που άφησε ευχαριστημένο κάθε «μελανόλευκο» φίλαθλο.

«Μπήκαμε κοιμισμένα και νωθρά. Επηρεασμένοι από το γεγονός πως δεν θα παίξει ο Βασιλόπουλος», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Νίκος Βετούλας και συνέχισε:

«Επρεπε να κάνω 10-12 δοκιμές στην περιφέρεια, για να βρούμε ρυθμό. Tελικά μας βγήκε, πιέσαμε  ώστε να οδηγήσουμε την ΑΕΚ σε λάθη και τα καταφέραμε. Θέλαμε να σκοράρουμε γιατί το χαμηλό σκορ θα ευνοούσε την ΑΕΚ.  Κάναμε απλά μια νίκη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που θα πρέπει να τη σέβονται όλοι. Στη συνέχεια θα βρει το δρόμο της. Ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ είναι δυο ομάδες που αν όχι φέτος ή του χρόνου θα ανέβουν ξανά στην Α1. Τέλος, θα ήθελα να μιλήσω για την εκπληκτική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Γιάννη Λιανού, ο οποίος και αυτός τόνισε πως πρόκειται απλά για μία νίκη:«Είναι μια μεγάλη νίκη. Οπως και στο ματς με τον Ικαρο, έτσι και με την ΑΕΚ δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια καλύψαμε τη διαφορά.  Ομως πρόκειται για μία νίκη και τίποτα παραπάνω. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, τον θέλουμε στο πλευρό μας και στο επόμενο παιχνίδι».

«Πάση θυσία ψηλό»

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Οικονομάκης : «Μείναμε μέσα στο παιχνίδι όσο βαστούσε το μυαλό μας και οι βασικοί μας παίκτες. Το παιχνίδι γύρισε στο δεύτερο δεκάλεπτο και υποχρεωθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Με μία εβδομάδα δουλειάς καταφέραμε να δείξουμε ποιοτικά στοιχεία και ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε ακόμα Η απουσία του Φώτη (σ.σ Βασιλόπουλος) μας στοίχησε. Χρειαζόμαστε ακόμα δύο μεταγραφές. Ειδικότερα αν δεν πάρουμε τον ψηλό (σ.σ Τριμπάνσι) καλύτερα ας μην λεγόμαστε ΑΕΚ», ανέφερ ο τεχνικός του «δικεφάλου» ενώ στη συνέχει αναφέρθηκε στο επίπεδο της κατηγορίας, αλλά και στη άψογη διαιτησία:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το επίπεδο, αλλά χρειάζεται καλύτερη οργάνωση. Τέλος, να αναφερθώ στην άψογη διαιτησία. Αυτή πρέπει να προστατεύσει το πρωτάθλημα».