Παρουσίαση με αισιοδοξία στην Κομοτηνή

Στο πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα η παρουσίαση ανδρικού και γυναικείου τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Κομοτηνή για την αγωνιστική περίοδο 2011-12.Σ

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα παίκτες και τεχνικό τιμ ξέχασαν για λίγο τις καθημερινές δυσκολίες που ταλανίζουν άπαντες και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι και χαρούμενοι σε μια κατάμεστη αίθουσα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Βασίλης Στοάκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους έδωσε τον λόγο στον Κούλη Ταξιλδάρη, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη μεγάλη πρόσφατη απώλεια του αναντικατάστατου Νεοκλή Λεχούδη και εν συνεχεία μίλησε για τα προβλήματα και τους στόχους του συλλόγου . Στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του συλλόγου, ο υπεύθυνος ακαδημιών Πασχάλης Αθανασίου.

Το… μενού περιελάμβανε την παρουσίαση των αθλητών και αθλητριών, καθώς ο Βασίλης Στοάκης κάλεσε έναν- έναν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ που είδαν στην οθόνη φωτογραφίες με στοιχεία τους .

Βέβαια, η βραδιά ήταν αφιερωμένη και στον Γιώργο Κουτσοβασίλη, ο οποίος  πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφαση του να σταματήσει το μπάσκετ. Συγκινημένος παρέλαβε από τον έφορο του ανδρικού τμήματος Θανάση Καλαμάτα την τιμητική πλακέτα, που ανέφερε χαρακτηριστικά “13 χρόνια στα παρκέ, μια ζωή στην καρδιά μας”.

Ολοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Κυριακή (23/10) στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ελευθερούπολη.