Αγωνιστική για όλα τα… γούστα!

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ 

(Σπ.Λούη Αμαρ, 17:00)
Με τη αυτοπεποίθηση των δυο βαθμών από την πρώτη αγωνιστική θα μπουν στο παρκέ του Σπύρος Λούης, η Νίκη και ο Αετός. Εκατέρωθεν οι δυο σύλλογοι πάτησαν με το δεξί στη Γ’ εθνική τη φετινή σεζόν και τώρα θέλουν να συνεχίσουν το δρόμο της χαράς. Έτσι ο σύλλογος των Εξαρχίων θα ανηφορίσει προς Μαρούσι, όπου τον περιμένει η ομάδα του Μιχάλη Ραχωβίτσα, λαβωμένη μιας και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ανέτοιμου Χαραλαμπάκη.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ- ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
(Λιβαδειάς, 17:00)
Όχι σαράντα, αλλά δώδεκα παλικάρια από την Ένωση Ιλίου θα σπεύσουν την Κυριακή στη Λιβαδειά για να κατακτήσουν αυτό που με μεγάλη απορία για πολλούς δεν κατάφεραν στην πρώτη αγωνιστική. Από την άλλη οι παίκτες του Παναγιώτη Αριδά θα περιφρουρήσουν με όλες τις δυνάμεις το κάστρο τους, ώστε οι δυο βαθμοί να παραμείνουν στην έδρας τους και οι ίδιοι στα ψηλά της βαθμολογίας.

ΨΥΧΙΚΟ-ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
(Ψυχικού,  17:00)
Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική το Ψυχικό θέλησε να ορίσει τους δικούς του όρους στην κατηγορία, παίρνοντας ένα αξιοπρόσεκτο “διπλό” στην Κρήτη (νίκη με τη μεγαλύτερη διαφορά επί του Ηροδότου με 50-86). Από την αντίπερα όχθη, ο Πόλις δεν σκοπεύει για δεύτερη φορά να αφήσει το ροζ φύλλο αγώνα μέσα από τα χέρια του. Έτσι το ματς στο κλειστό των βορείων προαστίων αναμένεται με αρκετά πλούσιο μπασκετικό θέαμα ανάμεσα στους δυο διεκδικητές.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΗΡΟΔΟΤΟΣ
(Λίντο, 17:00)
Με ντέρμπι ξεκινά τις υποχρεώσεις του στη Γ’ εθνική ο Εργοτέλης. Και όχι με οποιαδήποτε ομάδα αλλά το μόνο συντοπίτη τους στο 2ο όμιλο, Ηρόδοτο. Και οι δυο σύλλογοι θα παλέψουν για τους δυο βαθμούς της νίκης καθώς από τη μια οι γηπεδούχοι λόγο απεργιών δεν πήραν το χρίσμα ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα και από την άλλη οι «μπλε» με το καλημέρα ένιωσαν το Γολγοθά που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά και οι κρητικοί, θα διεκδικήσουν με πάθος το τίτλο του αφεντικού στο Ηράκλειο

ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΓΠΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
(Πυθαγόρειο, 13:00)
Η κόντρα που γαλουχήθηκε μέσα στη εβδομάδα ανάμεσα στους δυο συλλόγους θα τερματίσει στο κλειστό Πυθαγορείου, όπου ο Πολυκράτης και η Χαλκίδα θα λύσουν τις όποιες διαφορές τους, εν τέλει την Κυριακή στις 15:00. Από την μια οι σαμιώτες ανυπομονούν να γευτούν την πρώτη τους νίκη στις εθνικές κατηγορίες, ενώ οι 10 εκλεκτοί του Λευτέρη Καλογήρου θα παλέψουν σκληρά ώστε να κλέψουν εκείνοι τη χαρά των γηπεδούχων.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 
(Π.Σαλπέα, 17:00)
Να ορθοποδήσει από το άσχημο ξεκίνημα στο 2ο όμιλο νότου επιθυμεί ο Πορφύρας. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι από τη Λαμία αρνούνται ευσπλαχνίες παίζοντας με μόνο στόχο το “διπλό”. Έτσι το μυστικό του Σαλπέα θα αποκαλυφθεί σαράντα λεπτά μετά τις 17:00 όπου και θα ακουστεί η κόρνα της λήξης σε συνδυασμό με τις φωνές χαράς του νικητή.