Προκαλεί με τα πλούτη του ο Χιούτζ!

Στο ΝΒΑ δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Μέχρι νεωτέρας ελπίζουμε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται μια που οι παίκτες έχουν κατεβάσει… ρολά να χαθεί όλη η σεζόν. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι το έχουν ρίξει στη… τρέλα!  Αλλοι, πάνε πάνω κάτω στη πασαρέλα σε ρόλο μοντέλου όπως ο Τρέισι Μακ Γκρέιντι που συμμετείχε με την σύζυγό του Κλερέντα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ο ΛεΜπρον με τη σύντροφό του, Σαβάνα

 

 

δεν χάνουν πρεμιέρα για πρεμιέρα είτε βρίσκονται στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, είτε στη δυτική. Όπως και ο Κόμπε με την Βανέσα που έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν πλέον, των κοσμικών events του Λος Αντζελες.

Εκείνος όμως, που προκαλεί περισσότερο αυτές τις μέρες τη κοινή γνώμη από πλευράς NBAers, δεν είναι άλλος από τον, επί δώδεκα χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, Λάρυ Χιουτζ. Και αυτό εν μέσω οικονομικής κρίσης που μαστίζει και τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς αποφάσισε να επιδείξει τα πλούτη του!!! Ο 32χρονος βετεράνος γκαρντ, με τελευταία ομάδα στο παλμαρέ του, τους Σάρλοτ Μπόμπκατς άνοιξε τις πόρτες από το “παλάτι” του στο περιοδικό Delux για το τεύχος Νοεμβρίου, κάνοντας επίδειξη της συλλογής πανάκριβων αυτοκινήτων, στολισμένων με πολύτιμους λίθους ρολογιών του αλλά και των τατουάζ του. Δείτε το 4λεπτο βίντεο και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας!