Με… σημαιοφόρο το Δήμο

Ο Δήμος στης Ελευσίνας υπερηφανεύεται για το στολίδι της πόλης, τον Πανελευσινιακό. Ετσι, ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αφιέρωσαν τη χθεσινή (15/5) συνεδρίαση του Δήμου στους πρωταθλητές της Α2, την ομάδα που έκανε περήφανη μία ολόκληρη πόλη!

Αναλυτικά:

«Το πανηγυρικό κλίμα στην πόλη της Ελευσίνας για την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία Καλαθοσφαίρισης του Πανελευσινιακού κυριαρχεί σε όλες τους τομείς της τοπικής κοινωνίας. Τους πανάξιους Πρωταθλητές σειρά είχε να τιμήσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελευσίνας. Με μία σεμνή τελετή ο Δήμαρχος και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης αφιέρωσαν τη συνεδρίαση της 15ης Μαΐου 2012 στην ομάδα που έκανε περήφανη μία ολόκληρη πόλη!

Παίκτες, προπονητής και διοίκηση έδωσαν το παρών και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Φιλίππου παρέδωσε σημαία του Πανελευσινιακού στο Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Τσουκαλά, η οποία πλέον κοσμεί το έδρανο του! Οι παίκτες χάρισαν την εορταστική εμφάνιση η οποία κατοπτρίζει το μυστικό της επιτυχίας: «Όχι απλά μια ομάδα… μια παρέα Α1»! Ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης προσέφεραν αντίτυπα της Ιστορίας της Ελευσίνας σε όλους τους παίκτες για να μάθουν εις βάθος σε ποια πόλη παίζουν.

Στη συνεδρίαση όλοι οι παρόντες εξέφρασαν ακόμη μία φορά την ικανοποίηση για την άψογη συνεργασία Δήμου Ελευσίνας και Πανελευσινιακού, ενός από τους καταλυτικούς παράγοντες της επιτυχίας. Τονίστηκε δε ότι ο Δήμος θα είναι ακόμη φορά αρωγός στην νέα προσπάθεια για καθιέρωση στην Α1 Κατηγορία. Ήδη έχουν δρομολογηθεί όλες οι ενέργειες προκειμένου να είναι έτοιμη η έδρα της ομάδας με τη νέα σεζόν, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Συλλόγου, το οποίο λύνεται τελικά με την παρέμβαση του Δήμου.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης ευχαρίστησε το Δήμο Ελευσίνας για τη συμπαράσταση που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια και για την Τιμή που επιφύλαξε σε όλους τους παράγοντες του Συλλόγου. Έδωσε δε την υπόσχεση ότι για μία ακόμη χρονιά ο Πανελευσινιακός θα είναι η βιτρίνα της Ελευσίνας και η όαση χαράς στην καθημερινότητα των πολιτών της.

Με σημαιοφόρο το Δήμο… σίγουρα ο Πανελευσινιακός θα κάνει σωστή παρέλαση στη μεγάλη Κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης!».