Κωνσταντινίδης: «Κορμός για τα επόμενα χρόνια»

Πρόκειται αναμφίβολα για έναν από τους πιο μπαρουτοκαπνισμένους προπονητές στις τοπικές κατηγορίες. Ο Μάης Κωνσταντινίδης για δεύτερη σεζόν οδηγεί τον Έσπερο στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ με στόχο την ανάδειξη νέων παιδιών. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του αλλά και για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Εσπέρου και τους στόχους που θέτει:
“Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι αυτή που περίμενα. Την πρώτη χρονιά ξεκινήσαμε με 10 καινούριους παίκτες θέλοντας να καθιερώσουμε κάποια παιδιά για το μέλλον. Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτό κι έτσι αναγκαστήκαμε φέτος να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή με 12 νέους παίκτες. Η σεζόν άρχισε για εμάς έχοντας το μειονέκτημα της ομοιογένειας και τη νεαρή ηλικία των παιδιών που δεν έχουν πείρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι είμαστε η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχουμε μία πεντάδα μεγάλων να βάλουμε. Έχουμε μόνο τρεις. Βγάλαμε ένα πρώτο γύρο με ρεκόρ 8-6 εκ των οποίων τουλάχιστον 2 παιχνίδια χάθηκαν λόγω απειρίας. Τώρα ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο δεύτερο γύρο.
Όσον αφορά τους στόχους είναι να προωθηθούν τα νέα παιδιά της ομάδας ώστε να αποτελέσουν τον κορμό για τα επόμενα χρόνια. Αν καταφέρουμε αυτό να συνδυαστεί με καλά αποτελέσματα θα είναι καλοδεχούμενο”.

Για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ:
“Σε σχέση με πέρσι είναι πιο αδύναμες οι ομάδες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σχεδόν όλες οι ομάδες που ανέβηκαν πέρσι από τη Β’ στην Α’ κάνουν φέτος καλή πορεία. Η περσινή ήταν πιο δύσκολη χρονιά. Φέτος υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί όπως ο Ερμής κι από εκεί και πέρα ο δεύτερος μπορεί να χάσει από τον τελευταίο κάτι που αποδεικνύεται κάθε αγωνιστική”.