«Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί»

Ο Φίλιππος έχει σαφές πλεονέκτημα για την απευθείας άνοδο στην Α2 και αυτό υπογράμμισαν μέσω των δηλώσεων που έκαναν οι Βεροιώτες μετά τη λήξη του αγώνα με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Γκίμας: «Η ομάδα θα τα καταφέρει»

«Παίξαμε με μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας που θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα στην βαθμολογία. Το παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη την εβδομάδα με σοβαρότητα. Στο πρώτο μέρος βέβαια είχαμε σημαντικό πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ. Είχαμε βέβαια μια ανατάραξη από την προηγούμενη ήττα με τον Ιωνικό Ν.Φ αλλά όπως έχω τονίσει κι άλλη φορά το ρόστερ της ομάδας μας είναι τόσο καλό, με εμπειρία σε τέτοιες δυσκολίες και μπόρεσε να το αντιμετωπίσει με κύριο όπλο την άμυνα μας. Έχουμε κάποιο πρόβλημα με τη θέση 4 η οποία καλύφθηκε από τον Μπρόζο. Η ομάδα θέλει να ανέβει στην Α2 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Κασαμπαλής: «Θα συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό»

«Υπήρχε νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της θέσης μας στην βαθμολογία αλλά και της ήττας που υποστήκαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, θα παραμείνει πρώτη και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α2».

Μπρόζος: «Δεν μπορούμε να χάσουμε στην έδρα μας»

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το συγκεκριμένο έπρεπε να το κερδίσουμε και κάθε παιχνίδι από δω και δεν μπορούμε να το χάνουμε, ειδικά μέσα στην έδρας μας, αν θέλουμε να στεφτεί η ομάδα πρωταθλήτρια. Στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος όμως όλα πήγαν καλά η άμυνα λειτούργησε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι που είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο και θα παλέψουμε για την νίκη».