«Με νύχια και με δόντια για τη δεύτερη θέση»

Η απευθείας άνοδος μέσω της πρώτης θέσης στο βόρειο όμιλο όλα δείχνουν ότι χάνεται για τον Ηρακλή, πάντα υπάρχει όμως και η πιθανότητα ανόδου μέσω της δεύτερης και του μπαράζ. Σε αυτή την προοπτική, καθώς και στη διαιτησία των προηγούμενων αγώνων στάθηκαν ο Κώστας Μπεχλιβάνης και ο Θωμάς Κωστόπουλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έκαναν το απόγευμα. Παράλληλα, κάλεσαν τον κόσμο να σταθεί πιο κοντά στον “γηραιό”, εκφράζοντας και ένα παράπονο για τη στήριξή του μέχρι τώρα…

«Μας βγάλανε από τον αρχικό μας στόχο, που ήταν η πρώτη θέση και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τις ήττες. Ενας βασικός είναι οι τραυματισμοί, από εκεί και πέρα όμως είμαστε μέσα στο βασικό μας στόχο και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να τον εκπληρώσουμε. Μας έχει λείψει ο κόσμος, περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση και περιμένουμε να είναι πιο κοντά από εδώ και πέρα. Μας μένουν τέσσερις τελικοί. Η διαιτησία μέχρι τώρα δεν είναι καλή για τον Ηρακλή, πάλι όμως δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία» δήλωσε ο Κώστας Μπεχλιβάνης.

«Εχουμε κάνει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια χαλώντας την εικόνα μας, κάτι που προήλθε από τους συνεχόμενους τραυματισμούς, από δικά μας λάθη, από μία αδυναμία που είχαμε εκτός έδρας, ειδικά στην άμυνα και από άλλους εξωγενείς παράγοντες» είπε από τη μεριά του ο Θωμάς Κωστόπουλος. «Εχουμε τέσσερις τελικούς, η συνταγή είναι προπόνηση, σκληρή δουλειά και αυτό θα κάνουμε μέχρι τέλους. Ο κόσμος και η ιστορία κάνουν τις ομάδες μεγάλες, η δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του και τον θέλουμε δίπλα μας» συμπλήρωσε ο προπονητής του Ηρακλή.