Νίκη- χρυσάφι θα διεκδικήσει το Πευκοχώρι στη τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του Βορρά μέσα στον Ορφέα Ν. Σκοπού αφού με τη κατάκτηση του διπλού «στέφεται» αυτόματα πρωταθλητής χωρίς να παίζει ρόλο τι θα κάνουν οι αντίπαλοι του.

Σ’ ενδεχόμενο στραβοπάτημα πάντως, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό, τότε το πλεονέκτημα το έχει η ΧΑΝΘ αφού είτε κερδίσει την Αγ. Βαρβάρα είτε χάσει και ισοβαθμήσει με το σωματείο της Χαλκιδικής κατακτά τη πρώτη θέση λόγω ότι στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει το Πευκοχώρι με 33 πόντους και έχασε απ’ αυτό μόλις μ’ έναν πόντο.

Σε περίπτωση νίκη της Ελευθερούπολης μέσα στον Μαντουλίδη και ήττα της ΧΑΝΘ τότε οι Θεσσαλονικείς λόγω του πλεονεκτήματος στην ισοβαθμία με το σωματείο της Καβάλας παίρνει τη δεύτερη θέση και η μεγάλη αντίπαλος της την τρίτη.

Φινάλε με νίκη χωρίς άγχος θα διεκδικήσουν Κομοτηνή και Μακάμπη κόντρα σε Μακεδονικό και Απόλλων Καλαμαριάς αντίστοιχα ενώ να φύγει με ψηλά το κεφάλι από τη Γ΄ Εθνική θέλει η Αναγέννηση Φλόγας απέναντι στον Μαρμαρά που πάντως θα την ακολουθήσει στα τοπικά πρωταθλήματα (οι μεν βέβαια της Θεσσαλονίκης και οι δε της Χαλκιδικής).

Το πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής:

Αναγέννηση Φλόγας – Μαρμαράς (ΔΑΚ πολίχνης, 18:00)
ΧΑΝΘ – Αγ. Βαρβάρα (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ορφέας Ν. Σκοπού – Πευκοχώρι (Ν. Σκποπού, 18:00)
Μαντουλίδης – Ελευθερούπολη  (Μαντουλίδη, 18:00)
Κομοτηνή – Μακεδονικός  (ΔΑΚ Κομοτηνής, 18:00)
Μακάμπη – Απόλλων Καλαμαριάς (Μίκρας, 18:00)
ρεπό οι Τιτάνες Δράμας