Συνεχίζει ο Γκαγκανάσιος, ανακοίνωσε Ακριβό

Στον Φοίνικα θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα μία χρονιά ο Γιώργος Γκαγκανάσιος. Παράλληλα, η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 19χρονου Βασίλη Ακριβού.

Η ανακοίνωση:

«Παίκτης του Φοίνικα για μία ακόμα χρονιά θα είναι ο Γιώργος Γκαγκανάσιος μετά από εισήγηση του προπονητή κου Λιάγκα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η θέληση του ιδίου να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο 32χρονος Λαρισαίος center συνεχίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Φοίνικα (από το καλοκαίρι του 2008) και γίνεται ο παλαιότερος παίκτης μετά το Γ.Βλαχούλη στην ομάδα.

Μετά την παραμονή του Γκαγκανάσιου η ομάδα θα προχωρήσει σε μία ακόμα προσθήκη για την ολοκλήρωση του ρόστερ της, πιθανότατα περιφερειακού παίκτη».

Η ανακοίνωση για τον Ακριβό:

«Παίκτης του Φοίνικα είναι από σήμερα ο Βασίλης Ακρίβος. Ο 19χρονος πολλά υποσχόμενος Λαρισαίος παίκτης έχει ύψος 1.92μ. και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3.

Ο Ακρίβος ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες της Α.Ε.Λ., συνέχισε στον Α.Ο.Σουφλαρίων ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Συγκεκριμένα την περ. 2011-12 αγωνίστηκε με την Ολύμπια, ενώ πέρυσι με τη φανέλα του Γ.Σ.Νίκαιας».