Συνεργασία με δύο χορηγούς η ΚΑΠ

Η Αγία Παρασκευή ανακοίνωσε τη συνεργασία με δύο χορηγούς.

Αναλυτικά:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τοHead&Shoulders, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Το Head&Shoulders θα συμμετάσχει ως Μέγας Χορηγός στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ΚΑΠ στη δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Α2!

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Από το 1950, το Head&Shoulders είναι στο προσκήνιο της επιστήμης της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, προάγοντας σημαντικά την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Παράλληλα με τις επαγγελματικές συμβουλές και τη βαθιά γνώση των ειδικών μας, έχουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων για τη φροντίδα της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας.
Μάθετε περισσότερα στο www.headandshoulders.gr».

 

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τηνGillette, εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Η Gillette θα συμμετάσχει ως Μέγας Χορηγός στο χορηγικό πρόγραμμα της ομάδας μας, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες της ΚΑΠ στη δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Α2!

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Gillette.  Ό,τι καλύτερο για τον άντρα!

Η Gillette αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά brands της P&G και το μεγαλύτερο προϊόν στην κατηγορία του Αντρικού Ξυρίσματος.

Κάθε ημέρα περισσότεροι από 600 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη φροντίδα του προσώπου τους στα καινοτόμα προϊόντα της, που περιλαμβάνουν ξυριστικές μηχανές και προϊόντα περιποίησης.

Από το 1901 που κατασκευάστηκε το πρώτο ξυραφάκι ασφαλείας με ανταλλακτική λεπίδα, από τον King Gillette, μέχρι και σήμερα η Gillette έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμο του Αντρικού Ξυρίσματος και ένα σύγχρονο αντρικό gadget. H εκατονταετής ιστορία της χαρακτηρίζεται από συνεχείς καινοτομίες, οι οποίες έχουν διαμορφώσει τον τρόπο που οι άνδρες ξυρίζονται και περιποιούνται την επιδερμίδα τους.

Για πολλούς άνδρες, το ξύρισμα είναι στο επίκεντρο της περιποίησης, το ξυραφάκι είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει την ημέρα τους. Αλλά οι άνδρες του σήμερα κοιτάζουν όλο και περισσότερο την περιποίησή τους και αναζητούν όλο και περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για να είναι σίγουροι ότι έχουν τα καλύτερα προϊόντα στη διάθεσή τους ώστε να δείχνουν και να είναι στα καλύτερά τους.

H δέσμευση της Gillette να παρέχει ό,τι καλύτερο για τον άνδρα, υλοποιείται καθημερινά με προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ώστε να βοηθούν τον άνδρα να δείχνει, να αισθάνεται και να είναι στα καλύτερά του κάθε ημέρα.

Μάθετε περισσότερα στο www.gillette.gr ή στο facebook page της Gillette www.facebook.com/GilletteGR».