Δυνατά τεστ για τους πρωτοπόρους

ball-periergi.26 ημέρες μετά, αλλά σε νέα χρονιά, η Α2 αρχίζει και πάλι με την 10η αγωνιστική να περιέχει δυνατές δοκιμές για τους πρωτοπόρους. Ο Κόροιβος δοκιμάζεται στην Κρήτη, το Ψυχικό στον Λαγκαδά, ενώ ο Φίλιππος έχει επικίνδυνο εντός με τον Ηρακλή. Όχι όμως, ότι και τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχουν το ενδιαφέρον τους.

ΚΑΒΑΛΑ – ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Αλ. Δημόγλ., 17:00)

Ιδανικότερο ξεκίνημα για την Καβάλα είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη της και απέναντι στους Ικαρους αυτό θα επιδιώξει. Οι «Αργοναύτες» θέλουν να διατηρήσουν τον καλό ρυθμό που είχαν πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία. Οι Σερραίοι από την άλλη δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα ώστε μετά από τέσσερις σερί ήττες να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και συνάμα να ρεφάρουν από την εντός έδρας ήττα από το Παγκράτι.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ( Κοντόπευκο, 17:00)

Οι βαθμοί, πλέον, είναι αναγκαίοι για την Αγία Παρασκευή καθώς οι απώλειες και ιδιαίτερα στα εντός έδρας δεν επιτρέπονται, έτσι, απέναντι στον Αρκαδικό δεν θέλει να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει  το παιχνίδι με ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν θέλει να εφυσηχαστεί. Οι Αρκάδες θέλουν το «διπλό» που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις.

ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ – ΨΥΧΙΚΟ (Λαγκαδά, 17:00)

Η αλλαγή φάνηκε να του «πηγαίνει» του Ερμή, ο οποίος στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα του θέλει να πετύχει ισάριθμες νίκες και παράλληλα να πάρει μία μεγάλη βαθμολογική «ανάσα». Η ανανέωση προβληματίζει το Ψυχικό το οποίο καλείται να ξεπεράσει τις δυσκολίες του αγώνα και να πάρει τη νίκη. Οι εκπλήξεις δεν εμπεριέχονται στο πρόγραμμά της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα καθώς δεν θέλουν να φύγουν από την πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΛΑΥΡΙΟ (Μετς, 17:00)

Ένα σημαντικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να πετύχουν ακόμα μία σημαντική νίκη, όπως αυτή στις Σέρρες και να ξεφύγουν περισσότερο από τις ανεπιθύμητες θέσεις της βαθμολογίας. Στην ίδια όμως θέση βρίσκεται και το Λαύριο, το οποίο, όπως και οι «ροσονέρι» έχει από τέσσερις νίκες. Γι΄αυτό και το «διπλό» απέναντι σ΄έναν ανταγωνιστή είναι πάντα προβάδισμα, αυτό λοιπόν θα επιδιώξουν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη.

ΟΦΗ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Βαρδινογιάννειο, 14:30)

Οι τρεις μήνες που πέρασαν ήταν μακράν οι πιο εντυπωσιακοί για τον ΟΦΗ. Οι κρητικοί θέλουν παρά το μεγάλο κενό του πρωταθλήματος, να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά. Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο, όμως η ομάδα του Φώτη Τακιανού φέτος έχει αποδείξει ότι ξέρει να μάχεται και να παίρνει αυτό που θέλει. Ο ενισχυμένος, μετά την προσθήκη του Γαλιώτου, Κόροιβος το μόνο που δεν θέλει να σκέφτεται είναι ακόμα μία απώλεια, αφού σε μια τέτοια περίπτωση μένει πίσω αναφορικά με τους στόχους του, ποτ ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι υψηλοί. Γι΄αυτό και η ομάδα πηγαίνει με απόλυτη προσήλωση για το «διπλό».

ΑΕΚ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Νήαρ Ηστ, 19:30)

Να αφήσει πίσω της την τελευταία κακή εμφάνιση θέλει η ΑΕΚ και να επιστρέψει στη νικηφόρα πορεία της. Η «Ενωση» απέναντι στον Φιλαθλητικό θέλει να κάνει αυτό που πρέπει  καθώς  δεν σκοπεύει να… αφήσει την πρώτη θέση. Ο σύλλογος του Ζωγράφου γνωρίζει πως πρόκειται για δύσκολο έργο, αλλά όπως απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική, τα καταφέρνει ακόμα και εκεί…

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ (ΔΑΚ Βέροιας, 17:00)

Ματς με βορειοελλαδίτικο ταμπεραμέντο αλλά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Φίλιππος θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στου Ζωγράφου και να επιστρέψει στις νίκες ώστε να παραμείνει στην πρώτη τριάδα. Τα προβλήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μπορεί να έκαναν την εμφάνισή τους (σ.σ. με τον Κασαμπαλή να παραμένει «|πονοκέφαλο» καθώς η συμμετοχή του είναι δύσκολη) αλλά η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα θα επιδιώξει να δείξει το καλό αγωνιστικός της πρόσωπο. Για το πρώτο του «διπλό» όμως θα παλέψει ο Ηρακλής. Ο «γηραιός» δούλεψε πολύ όλο αυτό το διάστημα, ώστε να κάνει αυτό που δεν κατάφερε στις εννέα πρώτες αγωνιστικές, μία εκτός έδρας νίκη που θα τον φέρει ακόμα σε καλύτερη θέση.