Αγώνας επίδειξης από το… μέλλον της Νίκης

mini-niki-volouΠαρόλο που η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου στον τελευταίο αγώνα της ηττήθηκε από τη Δόξα Λευκάδας και συγκεντρώνει πλέον ελάχιστες πιθανότητες παραμονής στην Β’ Εθνική κατηγορία, ο Βολιώτικος σύλλογος έδειξε πως προετοιμάζει μεθοδικά το μέλλον του και την επόμενη γενιά καλαθοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε αγώνας επίδειξης από τους μελλοντικούς καλαθοσφαιριστές της Νίκης Βόλου του τμήματος Τζούνιορς, στο ημίχρονο του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Λευκάδας.

Συνοδευόμενα από τους προπονητές τους Θανάση Κασαπίδη και Γιώργο Οικονόμου, τα παιδάκια ηλικίας 6 έως 9 ετών εντυπωσίασαν με τις ικανότητες τους στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Ιωνίας και χειροκροτήθηκαν από γονείς και φιλάθλους. Επίσης, οι λιλιπούτειοι μπασκετμπολίστες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν με κάποια από τα “αστέρια” της Δόξας Λευκάδας, τους Βαγγέλη Σκλάβο, Γιώργο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Καραδολάμη.

Το αποκορύφωμα βέβαια της παρουσίας των ακαδημιών στο γήπεδο, ήταν η συμμετοχή του αθλητή από το τμήμα Μίνι, Θοδωρή Σούλη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα ο 13χρονος καλαθοσφαιριστής, πέτυχε το πρώτο του καλάθι σε εθνική κατηγορία με ωραία ατομική προσπάθεια.

Με αυτόν τον τρόπο η Νίκη Βόλου απέδειξε πως οι ακαδημίες της συνδέονται άριστα με την μεγάλη ομάδα και το μέλλον ανήκει στα παιδιά που προσπαθούν και αγωνίζονται για το καλύτερο.

mini-niki-volou2

 

 

 

 

 

 

 

 

mini-niki-volou3