Αχής: «Η χρονιά τελείωσε αξιοπρεπώς»

achis-axis-paulosΗ αντίσταση που έδειξε την τελευταία αγωνιστική το Ψυχικό δυσκόλεψε την ΑΕΚ με τους παίκτες του Γιώργου Ρεμεντέλα, να παλεύουν μέχρι τέλους το παιχνίδι κυνηγώντας το “διπλό”.

Ο Παύλος Αχής μίλησε για την αναμέτρηση με την “Βασίλισσα”, που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έδωσε τις ευχές του στην ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στα όσα έζησε φέτος με τη φανέλα του Ψυχικού.

«Ήταν ένα παιχνίδι – γιορτή, μπροστά σε έναν απίστευτο κόσμο, το οποίο θέλαμε να χαρούμε όσο πιο πολύ γινόταν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ζώνη 2-3 που επιλέξαμε ρισκάροντας συγκεκριμένα σουτ δυσκόλεψε αρκετά την ΑΕΚ, ωστόσο στο τέλος βρήκε τις λύσεις για να φτάσει τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Αχής , και συνέχισε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εύχομαι να ξαναγίνει μεγάλη δύναμη στην Ελλάδα».

Ενώ σχολιάζοντας την παρθενική χρονιά του Ψυχικού στην Α2 κατηγορία, είπε: «Η χρονιά τελείωσε αξιοπρεπώς για εμάς. Μπορεί να μην καταφέραμε να ανεβούμε στην Α1, όμως αυτή η σεζόν θα αποτελέσει το καλύτερο μάθημα για τη συνέχεια», και κατέληξε:

«Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου γι αυτή τη χρονιά. Νιώθω τυχερός για τη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο (Πέττα) για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας».