Παραχώρησε τέσσερις αθλητές ο Πόλις

polis_kalitheas logoΜε ανακοίνωσή του ο Πόλις ενημερώνει την παραχώρηση τεσσάρων αθλητών. Ο λόγος για τον Γιάννη Καρυδάκου ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να αολουθήσει την ομάδα, αλλά και τον Δημήτρη Στάμου, Κωνσταντίνου Στεφάνου και του Νίκου Ευκαρπίδη.

Οι ανακοινώσεις:

 «Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Καρυδάκου Γιάννη με υποσχετική για ενα χρόνο στην ομάδα του Βύρωνα-Καρέα . Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του “στρατηγού” της ομάδα μας δεν του επιτρέπουν να ανταποκριθεί αυτή τη χρονική στιγμή πλήρως στις υποχρεώσεις της ομάδας στη Γ’ Εθνική.Γεγονός είναι ότι η απουσία του Γιάννη, θα χαμηλώσει μεταφορικά και κυριολεκτικά την ομάδα μας γιατί ο Γιάννης ήτανε από τα πιό αγαπητά και ήσυχα παιδιά της ομάδας και ένας μεγάλος μαχητής στη θέση του. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα τον έχουμε πάλι κοντά μας . Καλή επιτυχία Γιάννη και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου τα δύο χρόνια που ήσουν μαζί μας. Ενα είναι σίγουρο ότι θα μας λείψεις».

«Το Δ.Σ. του Πόλις Καλλιθέας ανακοινώνει την παραχώρηση με υποσχετική τριών αθλητών της. Του Δημήτρη Στάμου στον Αετό Καλλιθέας , του Κωνσταντίνο Στέφανου στην ΑΕ Εστίας Φιλίας-Θησέας και του Ευκαρπίδη Νίκου στον ΑΣ Καστέλλας. Οι τρείς αυτοί αθλητές είναι παιδιά της ομάδας μας και αθλητές οι οποίοι εχουν αποδείξει επανειλημμένα οτι αγαπάνε και σέβονται την ομάδα μας. Παιδιά σας ευχόμαστε ειλικρινά υγεία και καλή επιτυχία στις καινούριες σας ομάδες».