Σκληρή μονομαχία στο Αίγιο

ball_breaking_wallΈνα παιχνίδι «φωτιά» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής, αλλά και δύο αμφίρροπα παιχνίδια. 
Στο Αίγιο, ο Κεραυνός δίνει το παιχνίδι της χρονιάς καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τη δυναμική Ενωση. Οι γηπεδούχοι με θα παλέψουν για την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους για να πλησιάσουν τον αντίπαλο στη βαθμολογία (σ.σ. για να προσπεράσουν χρειάζονται και τη διαφορά. Είχαν χάσει στο Ιλιον με 14 πόντους).  Από την άλλη, η Ενωση θέλει το «διπλό» για να παραμείνει κοντά στους δύο πρωτοπόρους, αλλά και να προσπεράσει  τον Κεραυνό δύο βαθμούς.

Ανταγωνιστικό αναμένεται το παιχνίδι στο Χαλάνδρι, όπου ο Προμηθέας υποδέχεται τον Απόλλωνα.  Ο Προμηθέας θέλει να δώσει συνέχεια στην  «ονειρική» πορεία του και να σημειώσει την έβδομη συνεχόμενη νίκη του που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όμως, η ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου έρχεται με… φόρα και με ιδιαίτερα ανεβασμένη ψυχολογία, έτοιμη να πετύχει το «διπλό.

Επικίνδυνη έξοδο έχει ο Εσπερος καθώς πηγαίνει στην Καισαριανή για να αντιμετωπίσει τη Νήαρ Ηστ. Μπορεί, οι γηπεδούχοι να μην έχουν υψηλούς στόχους όμως έχουν αποδείξει και δη μέσα το σπίτι τους πως μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Οι πατρινοί όμως, θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα για να διατηρηθούν μόνοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η Πεντέλη πηγαίνει στο Πέραμα σ΄ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως και στο ματς της Καλαμάτας, όπου η Νίκη Αμαρουσίου θα αντιμετωπίσει τον Ακάδημο, ο οποίος θα έχει στα ηνία του τον Μιχάλη Ροζακέα.

Τέλος, Κρανίδι και Μανδραϊκός θα παλέψουν για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να θέλουν πολύ το «διπλό» για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Αιγίου – Ενωση Ιλίου (Αιγίου, 17:00)
Πέραμα – Πεντέλη (Περάματος, 17:00)
Κρανίδι – Μανδραϊκός (Κρανιδίου, 17:00)
Ακάδημος – Νίκη Αμαρουσίου  (Μεσσήνης, 17:00)
Προμηθέας Χαλανδρίου – Απόλλων Αρχ. Κορίνθου (Ν. Περκίζας, 17:00)
Νήαρ Ηστ – Εσπερος  (Νήαρ Ηστ, 17:00)
Ζάκυνθος – ΓΣ Χαλανδίου 20-0 α.α.