Κουφός: «Σκύβουμε το κεφάλι αι συνεχίζουμε»

Τη χειρότερη του εμφάνιση πραγματοποίησε το Ρέθυμνο απέναντι στην ΑΕΚ Αργους. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού πραγματοποίησε κακή εμφάνιση δείχνοντας σοβαρές αδυναμίες τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Οπως είναι φυσικό, αυτή η εικόνα απογοήτευσε τον έμπειρο τεχνικό: «Νομίζω ότι ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Με προβληματίζει πάντως, ότι δύο φορές που χρειάστηκε να δείξουμε χαρακτήρα και να μπούμε στη διεκδίκηση, αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί για το πρωτάθλημα, εμφανιστήκαμε κατώτεροι», δήλωσε αρχικά ο Στέργιος Κουφός και πρόσθεσε:

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ  Αργους, ίσως μας επηρέασε αρνητικά η ξαφνική απουσία του Καρτέλο και επαναπαυτήκαμε. Δυστυχώς, κανείς δεν ανταποκρίθηκε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, ενώ καταδικαστικό για την εξέλιξη του ματς ήταν το 0/15 τρίποντα με το οποίο ξεκινήσαμε το ματς. Παράλληλα, η άμυνα μας ήταν κακή και οι πόντοι που δεχτήκαμε στο α’ ημίχρονο τα λέει όλα για τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι».

Οσον αφορά τη συνέχεια ο τεχνικός των Κρητικών ανέφερε: «Πλέον ο δρόμος είναι ένας. Σκύβουμε το κεφάλι, συνεχίζοντας την δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια, αφού ούτως ή άλλως είμαστε ακόμη στη διεκδίκηση έστω και στα λόγια. Γιατί με ανάλογες εμφανίσεις δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα παραπάνω».

Πηγή: ret. gr