Επιτέλους επιστροφή στη δράση!

basketball_players_bgblΜετά από 20 ημέρες αναμονής έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση στον 2ο όμιλο Βορρά της Γ’ εθνικής. Αναλυτικά, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής ο Πολύγυρος φιλοδοξεί να πανηγυρίσει μια ακόμη επιτυχία που θα τον οδηγήσει στην “αγκαλιά” της Β’ Εθνικής αυτή τη φορά μέσα στην μαχητική Νεάπολη. Από την άλλη πλευρά, η πρωτοπόρος Ευκαρπία χωρίς πλέον άγχος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Μακεδονικό και θέλει να συνεχίσει να “περπατά” στο ίδιο νικηφόρο μονοπάτι που τον έφερε μέχρι την κορυφή ενώ με νίκες θα κάνει το παν για να συνεχίσει και ο Ιωνίας ο οποίος υποδέχεται τους Ικάρους Σερρών. 

Ο Ορφέας Ν.Σκοπού έχει ως μοναδικό στόχο να διπλασιάσει τις επιτυχίες απέναντι στην Ελευθερούπολη όπως ακριβώς και ο Ζέφυρος κόντρα στον ΚΑΟΣ.

Τέλος, οι Τιτάνες Δράμας για να διατηρήσουν αλώβητες τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή χρειάζεται να κερδίσουν και σήμερα όπως είχαν κάνει και στον πρώτο γύρο την ομάδα της Αγ.Βαρβάρας και στα θετικά στοιχεία είναι ότι ο αγώνας θα γίνει εντός έδρας.

To πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Μακεδονικός – Ευκαρπία (Μακεδονικού, 18:00)
Τιτάνες Δράμας – Αγ. Βαρβάρα (ΔΗΓΑ Δράμας, 18:00)
ΠΚ Νεάπολης – Πολύγυρος (Νεάπολης Θεσ., 18:00)
Ιωνικός Ιωνίας – Ικαροι Σερρών (Ιωνίας, 18:00)
Ελευθερούπολη – Ορφέας Ν. Σκοπού (Ελευθερούπολη, 18:00)
ΚΑΟΣ – Ζέφυρος 02 (Σταυρούπολη, 18:00)