«To Μέλλον του Ολυμπιακού στο τιμόνι σου!»

logowhiteΑκόμη μία προσφορά για τους φίλους του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με την συνεργασία της Hellas Direct, που θα ενισχύσει και τις Ακαδημίες της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η Hellas Direct, Official Partner του Αναπτυξιακού Προγράμματος και των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, στηρίζει με κάθε τρόπο την νέα αυτή προσπάθεια. Έτσι, πέρα απο τις υποτροφίες που παρέχει στους μικρούς αθλητές του Ολυμπιακού, τώρα προσφέρει 20 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος και την ανάδειξη των νέων ταλέντων του Θρύλου, για κάθε φίλαθλο που θα ασφαλιστεί για πρώτη φορά μέσα από το site της.

Μπες στο www.hellasdirect.gr και συμπλήρωσε τον κωδικό OlympiacosBC. Διάλεξε το πρόγραμμα και τη διάρκεια που σε εξυπηρετεί, ασφάλισε το αυτοκίνητο σου και πάρε και εσύ μέρος στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και της Hellas Direct, Official Partner για την ανάδειξη των αυριανών πρωταθλητών!

O Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νέα αυτή πρωτοβουλία της Hellas Direct, Official Partner του Αναπτυξιακού Προγράμματος μας, να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την προσπαθεια που κάνουμε στις Ακαδημίες μας. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε όλοένα και περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο μπάσκετ και να δημιουργήσουμε τόσο τους αυριανούς πρωταθλητές-παίκτες του Θρύλου όσο και σωστούς μαθητές και φιλάθλους της ομάδας μας. Ευελπιστούμε η προσπάθεια αυτή να βρει μεγάλη ανταπόκριση απο τον κόσμο και να συμβάλει έτσι ο καθένας ξεχωριστά στην σωστή εξέλιξη του αναπτυξιακού μας προγράμματος.»