maxites Μαχητές γνώρισαν την ήττα από τον Φάρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχοντας όμως παράπονα από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου καθώς θεωρούν πως επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Τα Πεύκα έδωσα στη δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο δείχνουν τη φάση για την οποία και διαμαρτύρονται.

Αναλυτικά:

«17″ πριν το τέλος και ο Βασιλόπουλος στη γραμμή με το σκορ στο 67-68. Αστοχεί και στην δεύτερη βολή αλλά παλλικαρίσια παίρνει το ριμπάουντ. Τριπλάρει προς το κέντρο και πασάρει στον Μπατή. Αυτός κινείται προς πλάγια αριστερά και υπάρχει σφύριγμα για φάουλ και η μπάλα καταλήγει στον Κατούφα. Ο Καράμπουλας περπατάει προς το κέντρο να κάνει high five με τον Μπατή για εμψύχωση. Με μαεστρικά νεύματα οδηγείται ο Κατούφας στις βολές!!!Ευστοχεί στην πρώτη. Ο πάγκος μας ωρύεται.

Ο διαιτητής Καλογερόπουλος τρέχει προς τη γραμματεία και με μια κίνηση του διαβεβαιώνει όλο το γήπεδο ότι παίρνει πάνω του το σφύριγμα. Άλλωστε αυτός το σφύριξε από το 1 μέτρο. Αφού το πήρε πάνω του και τον θεωρούμε και αξιοσέβαστο πρόσωπο ας έχει και την στοιχειώδη ευθιξία να πάρει και την ευθύνη για αυτό το σφύριγμα που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

ΥΓ. Μας συγχωρείτε για τα “γαλλικά” στο βίντεο αλλά δεν θέλαμε να κλείσουμε τον ήχο για να ακουστεί καθαρά το timing του σφυρίγματος του κυρίου Καλογερόπουλου».