Αντιδρούν οι οργανωμένοι του Περιστερίου

Συγκέντρωση έξω από το κλειστό του Περιστερίου θα κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη φημολογούμενη συγχώνευση με τον Φάρο Κερατσινίου. «Είναι καθήκον όλων μας (Φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες, παράγοντες, φορείς κτλ) να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις αρχές, που 46 χρόνια τώρα, αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των “Fentagin”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα μας καλεί ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου. Σήμερα μας καλεί η περήφανη ιστορία που χάραξε αυτός ο τεράστιος σύλλογος, μέσα στα 46 χρόνια ύπαρξής του. Πάνω από όλα όμως,μας καλεί η συνείδησή μας ,η οποία επιτάσσει να μπούμε σαν ασπίδα με σκοπό να υπερασπιστούμε την ιδέα που πρεσβεύει το Περιστέρι!!!

Δεν είναι χρέος,είναι καθήκον όλων μας (Φίλαθλοι, οπαδοί, παίκτες, παράγοντες, φορείς κτλ) να είμαστε εκεί για να δηλώσουμε την αντίθεση μας σε οτιδήποτε μπορεί να θίξει τις αρχές, που 46 χρόνια τώρα, αντιπροσωπεύει ο Γ.Σ.Π.

Τα λόγια περιττεύουν όταν η δράση και οι πράξεις παίρνουν σάρκα και οστά.

Σήμερα στις 20:00 μαζευόμαστε έξω από το κλειστό μας, αρχικά για κάνουμε κατανοητό το αυτονόητο και κατ’ επέκταση για να κλιμακώσουμε τις μελλοντικές κινήσεις μας εάν χρειαστούν.

Αυτή η φανέλα έχει ιστορία!!!

FENTAGIN1980».