Ηττα με παράπονα από τον Αρη Πετρούπολης

Τρεις παρατάσεις χρειάστηκαν για να φύγει από την Πετρούπολη με τη νίκη ο ΒΑΟΛ. Ενα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Αρη να έχει παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο του αγώνα. 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Πετρούπολης διαμαρτύρεται για τις δύο τελευταίες φάσεις στην πρώτη και δεύτερη παράταση καθώς, όπως αναφέρει, έπρεπε να δοθούν φάουλ υπέρ των Παντελιάδη και Κουλούρη αντίστοιχα αλλά και για τις βολές στην τέταρτη περίοδο με τους Χιώτες να σκοράρουν μόνο από τη γραμμή των ελευθέρων βολών (14-3).

Αναλυτικά:

«Σε όλο το ματς οι δύο ομάδες βρίσκονταν πολύ κοντά στο σκορ εκτός από τις αρχές της τρίτης περιόδου όπου ο Άρης ξέφυγε προς στιγμήν με επτά πόντους, αλλά οι φιλοξενούμενοι γρήγορα κάλυψαν. Στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες της Χίου σκοράρουν μόνο από τη γραμμή των βολών εκτελώντας 14 βολές(!) έναντι τριών του Άρη και οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση. Και στις δύο παρατάσεις ο Άρης είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη έχοντας την τελευταία επίθεση, αλλά οι διαιτητές δεν του το επέτρεψαν μη σφυρίζοντας φάουλ πάνω στον Παντελιάδη, αλλά και στον Κουλούρη.

Στην τρίτη παράταση η Χίος ξέφυγε με έξι πόντους (102-96). Ο Χανιάς με τρίποντο μείωσε στους τρεις και οι παίκτες του Άρη είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα στα 8” που υπολείπονταν αλλά το τελευταίο σουτ τριών πόντων που επιχείρησε ο Χανιάς δεν ήταν εύστοχος».