Δυναμώνει με Τσαμπή το Αιγάλεω, ανακοίνωσε τέσσερις

Εντατικά συνεχίζει το Αιγάλεω να στελεχώνει το δυναμικό του εν όψει της νέας σεζόν και σε αυτό το πλαίσιο, το«Σίτι» προχώρησε στην απόκτηση του Στράτου Τσαμπή, ο οποίος επιστρέφει στον σύλλογο ένα χρόνο μετά. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, καθώς η περιφέρεια της ομάδας ενισχύεται αισθητά, αφού ο έμπειρος γκαρντ έχει έφεση στο σκοράρισμα. 

Παράλληλα, το Αιγάλεω ανακοίνωσε την απόκτηση ακόμα τεσσάρων αθλητών και συγκεκριμένα, των Γιάννη Ναυπλίωτη, ενώ αποκτήθηκαν οι Κωνσταντίνου ΟικονομόπουλουΧριστόφορου Γεωργιάδη και Σωκράτη Νικολακάκο.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Τσαμπη Στράτου από την Αγία Παρασκευή. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλά καλάθια.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Ναυπλιωτη Ιωάννη από τη Δραπετσώνα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλά καλάθια.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Οικονομοπουλου Κωνσταντίνου από το Γαλατσι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλά καλάθια.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Γεωργιάδη Χριστόφορου από τη Χιο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλά καλάθια.

Το τμήμα Μπάσκετ του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολακακου Σωκράτη από τη Νίκη Αμαρουσίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία και πολλά καλάθια.