Τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη αποτελούν μία κοιτίδα παιδείας, πολιτισμού και αθλητισμού. Η ευαισθησία που δείχνουν τα εκπαιδευτήρια στον τομέα του αθλητισμού και δη του μπάσκετ είναι μεγάλη κι αυτό αποδεικνύεται απ’ τη συνέπεια που δείχνουν κάθε καλοκαίρι με τη διοργάνωση του καμπ, το οποίο πλέον αποτελεί και θεσμός όχι μόνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή κι από φέτος και στην Κέρκυρα! Όπως συμβαίνει, λοιπόν, την τελευταία 3ετία, έτσι και φέτος τα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη θα φιλοξενήσουν το ALL STAR BASKETBALL CAMP.

Τόσο στο δημοτικό όσο και στο γυμνάσιο, σε ιδανικό περιβάλλον, με 2 κλειστά γυμναστήρια, 1 κλειστό προπονητήριο και 6 ανοικτά γήπεδα basketball, νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν τα βασικά του basketball. Ακόμα, οι χώροι υποδομής περιλαμβάνουν αίθουσα προβολής video, θέατρο (για διαλέξεις, ομιλίες και προβολές), ιατρείο και αναψυκτήρια.
Για πρώτη χρονιά το ASBC σε συνεργασία με την ομάδα του ΦΑΙΑΚΑ πραγματοποιεί την 3η περίοδο (4/7-9/7/2011) στην πανέμορφη πόλη της Κέρκυρας. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες της περιοχής να γνωρίσουν τα βασικά του basketball μέσα από το εξειδικευμένο πρόγραμμα του ASBC.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ BASKETBALL CAMP: 150 €
SHOOTING – FOOTWORK CAMP: 75 Ευρώ
BASKETBALL & SHOOTING – FOOTWORK CAMP: 200 €
Όπως γίνεται γνωστό μέσω του δελτίου Τύπου των εκπαιδευτηρίων θα υπάρχουν προνομιακές τιμές για διαμονή, σίτιση, μετακίνηση για αθλητές εκτός Θεσσαλονίκης, σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Camp.
Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στις δύο περιόδους Basketball Camp ή και στις δύο περιόδους SHOOTING – FOOTWORK
CAMP ή σε δύο περιόδους Basketball Camp και μία SHOOTING – FOOTWORK CAMP, θα ισχύσουν ειδικές τιμές.
Πρώτη συνάντηση campers, τη Δευτέρα 08.30 κάθε περιόδου (1η, 2η) στο κλειστό γυμναστήριο Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.
Σε περίπτωση που ο αθλητής/-τρια δε συμμορφώνεται με τους κανόνες και κανονισμούς του camp και των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη θα αποβάλλεται από το camp χωρίς επιστροφή του ποσού που έχει καταβληθεί.
Τηλ. επικοινωνίας:
Νίκος Κεραμεύς 6972800334
Μάκης Χασιώτης 6977770462