Μάνταλος: «Καθαρά παιχνίδι που κρίθηκε σε μία κατοχή»

Επειτα από ένα δυνατό παιχνίδι, η ΝΕΜ δεν τα κατάφερε να φύγει από το Αιγάλεω με τη νίκη, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα τους.

Ο Γιώργος Μάνταλος μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, για την εμφάνιση των παικτών του τονίζοντας την εξαιρετική τους παρουσία, ενώ παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη.

«Ηταν πραγματικά μία μπασκετική ατμόσφαιρα και οφείλω να το τονίσω αυτό. Τα συγχαρητήριά μου στην ομάδα του Αιγάλεω. Θεωρώ ότι έκαναν το καλύτερό τους παιχνίδι μέχρι σήμερα. Συνέτεινε ότι μπήκαν ο Ψημίτης και ο Κουμπούρας. Ηταν πολύ καλοί και κέρδισαν δίκαια.

Το παιχνίδι κρίθηκε ξεκάθαρα σε ένα σουτ. Το ματς ήταν πόντο πόντο στο τελευταίο δίλεπτο. Εμείς χάσαμε τα σουτ που έπρεπε να βάλουμε, τα παιδιά αντίθετα έβαλαν ένα δύο. Είναι καθαρά παιχνίδι που κρίθηκε σε μία κατοχή. Συμβαίνει, μπάσκετ είναι αυτό. Παίζει ρόλο η κερκίδα, ο κόσμος. Είναι πολύ καλοί παίκτες, με ψυχολογία. Ο Ντακούλιας έβαλε δύο τρία πολύ κρίσιμα καλάθια. Συνεχίζουμε, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για την καταπληκτική προσπάθεια που κατέβαλαν. Ακόμα και όταν έφυγε με 10 πόντους το Αιγάλεω, το γύρισαν.

Από την πλευρά του, ο Φάνης Κουμπούρας ανέφερε. «Ημουν αρκετό καιρό εκτός. Η επιστροφή μου συνδυάστηκε με ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος γιατί βοήθησα την ομάδα μου, όσο μπορούσα. Συνεχίζουμε, ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος. Κάθε νίκη μετράει. 
Η ατμόσφαιρα είναι φανταστική. Μας ακολουθούν παντού. Στο τέλος κάναμε κάποια λάθη, ένα σημαντικό ριμπάουντ, ήταν αυτό που “καθάρισε” τη νίκη. Επίσης, η απόδοση του Ντακούλια που στο τέλος έβαλε κρίσιμα καλάθια».