Βεσκούκης: «Οι πλείστες των διαιτησιών ήταν κακές»

Η ήττα από τον Πιερικό Αρχέλαο έβαλε σε μπλεξίματα την Ολυμπιάδα Πατρών καθώς ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι πλέον ορατός. Για  αυτή την ήττα, αλλά και για το επερχόμενο καθοριστικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησε ο Σάκης Βεσκούκης.

«Ηταν κρίμα κι άδικο για η ήττα μας από τον Πιερικό. Αδικη ήττα με πολύ κακή διαιτησία που δεν σεβάστηκε την τεράστια προσπάθεια που κάναμε στο παρκέ για να φθάσουμε στην πολυπόθητη νίκη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο 31χρονος γκαρντ και συνέχισε:

«Δυστυχώς δε φέτος οι πλείστες των διαιτησιών που έχουμε συναντήσει, ακόμη και σε μεγάλες νίκες που πετύχαμε ήταν άσχημες, κάτι που νομίζω ότι δεν περνάει απαρατήρητο ειδικά από εμάς, που τη βιώνουμε σε κάθε αγωνιστική στο πετσί μας.

Πίσω όμως, δεν γίνεται να μένουμε, έχουμε ένα ακόμη ματς με τον Απόλλωνα, στο οποίο καλούμαστε να πολεμήσουμε όσο μπορούμε και το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας για το επιθυμητό αποτέλεσμα, και θα περιμένουμε νομίζω όλοι ότι και στην Τρίπολη τα πράγματα θα εξελιχτούν φυσιολογικά και ομαλά.
Κάτι άλλο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε σε μια σεζόν που υπάρχει τεράστια σωματική και ψυχική πίεση για όλους μας και αυτό όσοι είναι έξω από το χορό δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσουν».