Τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας για τη νεοφώτιστη Δόξα και δια την ώρα όλα πάνε καλά εκτός… από ένα μικρό «αγκάθι» που τους ταλαιπωρεί και έχει να κάνει με τις ώρες του γηπέδου. Οι παίκτες του Χρήστου Δικταπανίδη χρειάζονται αρκετές ώρες για τη καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους και μέχρι στιγμής δεν μπόρεσαν να… πάρουν τον χρόνο τους. Κάτι που ελπίζουν βέβαια πολύ σύντομα να αλλάξει αφού μέχρι στιγμής ο Δήμος έχει στηρίξει τη προσπάθεια τους.

Ο έμπειρος τεχνικός της Δόξας μιλώντας για τη νέα φετινή προσπάθεια δήλωσε πως «είμαστε μια καινούργια ομάδα που δουλεύει πολύ αφού μόνο έτσι πιστεύω θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Στοχεύουμε σε κάτι παραπάνω από τη παραμονή αλλά είμαστε νεοφώτιστοι και δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, μόνο προσοχή, δουλειά και συγκέντρωση».

Η μόνη απουσία δια την ώρα από τις καθημερινές προπονήσεις της Δόξας είναι ο Τερζόπουλος ο οποίος δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να ακολουθήσει το πρόγραμμα των συμπαικτών του λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Πάντως στην ομάδα περιμένουν πως μέσα στη τρέχουσα εβδομάδα θα ενσωματωθεί και αυτός στη προετοιμασία.