Απόλλωνας και Ικαροι για το αήττητο

Δύο ντέρμπι και τέσσερα ματς που αναμένεται γερή μάχη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής. Ο Απόλλωνας και οι Ικαροι θα παλέψουν να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα και να διατηρηθούν στην κορυφή, ενώ Κηφισιά, ΟΦΗ, Αρκαδικός και Παγκράτι θα κοντραριστούν μέχρι τέλους για τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Τρίπολης, 17:00)

Στο Λαύριο, ο Αρκαδικός έδειξε το πόσο σκληρός αντίπαλος είναι. Στην Τρίπολη, οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να πάρουν τους  δύο βαθμούς που έχασα το προηγούμενο Σάββατο αν και η Δόξα έχει αποδείξει ότι είναι “σκληρό καρύδι” και μπορεί να διεκδικήσει κάθε ματς, ιδιαίτερα όταν έχει και όλους τους παίκτες στη διάθεσή της.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΛΑΥΡΙΟ (Περιβόλας, 17:00)

Ενα από τα ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο επιβλητικός και πανίσχυρος μέσα στη Περιβόλα, Απόλλωνας υποδέχεται μία ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους. Μπορεί το Λαύριο να δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη την περασμένη αγωνιστικής, όμως στα δύσκολα πάντα δείχνει χαρακτήρα!  Οι δύο σύλλογοι είναι πλήρεις  κάτι που σημαίνει ότι θα δούνε (στην Πάτρα) ντέρμπι!

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (2ο Ελευσίνας, 17:00)

Δεν θα ήταν υπερβολή πως σε αυτό το ματς ίσως τα πολλά λόγια να είναι περιττά. Η νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της ΑΕΚ έχει τονώσει το ηθικό των παικτών, προβλήματα δεν υπάρχουν (πλην του γνωστού με τον Ηλιάδη), άρα η Ελευσίνα αυτόματα γίνεται το πρώτο φαβορί απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει… σταυρώσει ακόμα νίκη.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΑΕΚ (ΔΑΚ Σερρών, 17:00)

Το πιο πολυσυζητημένο ματς της αγωνιστικής. Οι αήττητοι Ικαροι θέλουν να διατηρήσουν την έδρα τους αλώβητη, ώστε παράλληλα να διατηρηθούν στην κορυφή. Στην άλλη πλευρά, η ΑΕΚ με προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα αναζητά τους δύο βαθμούς που θα τη βάλουν ξανά στο… χορό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα μιλάμε για το τρίτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα.

ΠΕΡΑΜΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Περάματος, 17:00)

Δεν πρόλαβαν στο Πέραμα να χαρούν καλά καλά στο “διπλό” στην Κρήτη, αφού αυτό τους στοίχησε τον Μίχαλο και τον Μιλίσεβιτς.  Από την άλλη ο Πιερικός που καίγεται πλέον για τη νίκη, καθώς το 0 στα 4 όσο να΄ ναι δεν τους επιτρέπει επιπλέον απώλειες.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΟΦΗ (Ερυθραίας, 17:00)

Η έδρα έχει αποδειχτεί γερό όπλο για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος θα παλέψει να κρατήσει την έδρα του αήττητη απέναντι στον… πληγωμένο ΟΦΗ. Οι κρητικοί θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από το Πέραμα, αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα κοουτσάρει το ματς. Τρεις απουσίες μετρά ο ΟΦΗ (Καραδολάμης, Μπαλάφας, Σκαμνάκης) κάτι που δυσκολεύει πολύ το έργο του κρητικού συλλόγου, αυτό άλλωστε απέδειξε και το αποτέλεσμα του προηγούμενου Σαββάτου.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ (Μετς, 17:00)

Δυο ομάδες που… ανακουφίστηκαν καθώς πέτυχαν την πρώτη του νίκη την περασμένη αγωνιστική. Το ενισχυμένο Παγκράτι (απέκτησε τον Κoμποδιέτα) με όπλο την έδρα του θα επιδιώξει τη δεύτερη σερί νίκη του. Εκτός παραμένει ο Κρις μπρέισι. Στον Λαγκαδά δείχνουν να βρίσκουν τα πατήματά τους, ενώ ο Ηλιάδης δείχνει να διανύει περίοδο φόρμας κάτι που σημαίνει ότι θα “χτυπήσουν” το παιχνίδι.  Δύσκολα ο Κέκελης.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΜΥΝΤΑΣ (Κηφισιάς, 17:00)

Η λέξη “ήττα” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της Κηφισιάς καθώς αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα είναι η τρίτη συνεχόμενη. Για μία ακόμα φορά Κολώκας και Πετροδημόπουλος είναι εκτός πλάνων, αν και στη Κηφισιά απέδειξαν στη Λευκάδα ότι δεν επηρεάζονται από τις απουσίες πολύ περισσότερο, δε στην έδρα τους. Ο Αμύντας το μόνο που θέλει είναι να γυρίσει στις καλές εμφανίσεις που μας συνήθισε τόσο καιρό που θα συνδυαστεί βέβαια και το “διπλό” .