Ανάμεικτα συναισθήματα

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας φιγουράρει ο Έσπερος ΑΟΠΑ έπειτα την εντος έδρα νίκη του επί του Λεωνιδίου. Ο τεχνικός των πατρινών, Νίκος Λιόνας έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του προσθέτοντας μία ακόμα νίκη στη συλλογή τους.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί κατάφεραν και ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις δυσκολίες του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και ότι οι τρεις νίκες στο ξεκίνημα είναι σοβαρή παρακαταθήκη, αλλά πρέπει να διαφυλαχτεί ως κόρη οφθαλμού. Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο συνεργάτες μου, τον Σπύρο Γκοργκόλη και τον Αλέξη Γκότση για την πολύτιμη βοήθεια τους”.

Το ίδιο ευχαριστημένοι δεν δείχνουν να είναι οι ηττημένοι του παιχνιδιού, μιας και καταμετρούν τρεις στις τρεις ήττες. Αποχωρώντας με μείον βαθμούς και με αρκετά παράπονα οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων κατέθεσαν ένσταση για κακή εφαρμογή κανονισμών σε επίθεση λίγο πριν τα φινάλε, για παρεμπόδιση στα 8 δευτερόλεπτα να περάσουν το κέντρο του γηπέδου.